[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (63)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
好心就唔好影埋杯可樂啦
職業球員食啲咁嘅嘢
唔練完波食兩口煙已經俾面
呢個真
而家踢緊嘅有咩人係煙剷
唐文
現時港超少咗好多煙民球員,或者冇咁猖狂。以前見過晨曦球員完場門口等人半班咬住支煙,急不及待,有啲外援開波前去門口整一支。
如果三年後仲未有得去旅行,港奴要被困香港,都有咁嘅機會嘅。
同以前一樣
因為冇乜娛樂所以入球場
其實冇乜嘢,好多球員都飲。
上一批東方個班
其實好多外援都有
連井村好似好自律嘅都會
知道大家都係愛錫球員嘅,不過都係果句啦,鬧還鬧禍不及家人🙏🏼
希望大家尊重球員,尊重對手🙌🏽
#星期日記住早啲入場換領紀念品呀
From: 宜嘉就做
📣OnFireAA 直播預告📣

「2020至2021年度 #大專盃男子足球賽」決賽 將於明天下午3時,在 聯校運動中心由 香港浸會大學 VS 香港大學一較高下。今晚OFAA直播室請嚟 浸大球員-陳力衡 / 港大球員-鄭進泓 先進行一場大專男足前哨戰,約定大家今晚10點直播見!

From: On Fire Athletic Association
廣州隊「全華班」出戰中超

廣州隊終於實現「全華班」,只不過陣中有6位歸化球員。在廣州隊(原廣州恆大)35人參賽名單中,兩名大牌外援保連奴和泰利斯卡都滯留巴西——這樣一來,算上6位歸化球員,陣容中全部球員都是中國國籍。廣州隊終於實現了9年前提出的「全華班」目標。

From: 香港人睇中超
足球員係耐力型
所以唔洗食到超嚴謹
不過食太油膩始終會令到身體無咁fit
或者恢復得無咁好
有幾個仔應該連踢兩日港超+大專 / 大專+甲組
這麼有層次的球隊,得防着點!
對Final year嗰啲嚟講可能大專仲緊要過聯賽
話哂一生人最後一次大專仲要係踢決賽
AI K.S.
FEI N.D.
A L.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞