[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
成張地圖都紅色
ca爸爸
希望第三集會BUFF 騎兵
blood god

Step 1. You need to have a general earn the grail vow before your chivalry level gives you the knights for free.
Step 2. Then get your chivalry to the level where it gives free knights.... then disband the current general with the vow, only to recruit him again when available. (When disbanding the general, the game gives him the vow again, essential making the units 0 upkeep.)
Reddit有人留意到teaser片尾logo啲盾牌紋章由Khorne變咗Chaos Undivided, 有可能係暗示Be'lakor
好花心機
下條片就係講chaos睇來
請用ICE MAGIC 雪藏我到下個禮拜
雪到2046
Chaos realm no time
WH2個Steam database都update咗DLC
想問下有沒人SFO都係開唔到?
尋日開始玩WH II 原版
想問下有無mod好似三國咁
可以幫領主 / 英雄reset skill point 同提升FPS?

另外用緊高精第一個領主
想知點先可以快啲拎到「影響力」同引路石碎片?
同埋啲英雄係一隻人四圍走 定係要跟住軍團?
mod方面答你唔到

高等精靈嘅「影響力」

第一、第二個傳奇派系嘅隨機事件嚟賺、蝕,有相應代價

影王主要係喺期限內擊敗某幾個特定領主獲得影響力,你有本事就逐個拉清單(主動打柒佢),過咗十零個回合後會自動洗過條新嘅名單俾你打

女王唔熟

reset skillpoint要用依2個 裝哂先有
高精4隻英雄用法
noble 有得起就狂起 唔洗理特性 留敵人一小城/城牆 用黎刷影響力
maiden 有企業家就買企業家, 留係主城加錢
冇企業家就買全隊加防果隻 用黎跟軍隊
法師 全部用企業家 唔跟軍隊
大劍 地圖上冇撚用 跟軍隊做坦

因為冇法師既關係 全部領主都買法師領主黎帶隊
快啲強姦我個銀包
會唔會直播之前先warm up出左先
好似話大概六月打後先有消息
另外想問有乜方法減少腐蝕?
無喇喇有個港口出電腐蝕
仲停唔到
咩叫電腐蝕
出現腐蝕
仲要佢一升緊 都唔知點攪
係咪綠色架
綠色=附近有老鼠/有老鼠地下城
紅色=暗精臭西/廢墟/混沌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞