[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
通常第二個禮拜尾先有消息嘅
Ca嘅話
有無人開始玩Rome
好貴
玩緊舊版
有舊版可以半價買喎
舊版唔係steam
係Dvd版
條key認唔撚到
我隻中世紀2又係
Email ca睇吓
我仲要係買左兩隻一隻dvd一隻cd版

CA
Ca應該會幫到你嘅
sfo矮人好勁
上打綠皮下打矮人 輕鬆過高精打暗精

信CA得救
呢隻game 好撚襟玩
當自己就黎玩到悶 sfo又更新左
sfo玩到悶
原版又出dlc
由三國轉玩戰鎚2,玩高精爆咗4次大漩渦都未厭,但玩三國果陣玩完劉備同袁紹應該覺得好悶。

喺度要多謝各位巴打之前教咗我好多高精實戰技巧

第一次玩:泰瑞昂 雙簡單 啱晒新手上路,起手十格城,泰哥又有減維護費,適合新手專注於學習戰場上操作。

第二次玩:泰弟 雙簡單 起始位置好偏僻,地型又唔方便行軍,四圍又多敵人,蜥蜴人、鼠人、吸血鬼海盜... 好考外交操作同決定打邊方勢力先。但泰弟如果升齊技,差唔多可以開無雙咁洗兵,降低咗戰場難度。但我自己感覺泰弟唔係好岩新手玩。

第三次玩:影王 戰役普通,戰鬥簡單。影王我覺得好啱新手第二次玩,因為自動分高,新手可以慢慢試吓點樣係大地圖上運用伏擊技巧,利用最少損失打擊敵人。如果我話玩泰哥可以學到戰鬥技巧,咁玩影王就係可以學到大地圖戰役技巧。而且影王敵人比較單一,就係暗精,新手可以避免同唔同派系作戰,減低操作難度。

第四次玩:女王 雙普通。個人唔係咁鍾意佢個派系特色,開頭未統一全島會窮到仆街。唔建議新手第一次就玩女王。如果要玩,可以試下玩滿編事務官加星龍,練習睇下邊啲個性嘅侍女、貴族同魔劍士係勁,再學習下睇兵牌數值同邊啲裝備抵用。
https://youtu.be/EAH9Wv6wkPM
精靈呂布龍王子單拖接近五千員混沌兵,真係救咗成個世界cls
傳奇嘅威力
木精改版之後
頭兩個派系都無咩玩法可言
有啲悶 點算
佢兩個變左蝦兵蟹將。。。選faction果陣連click佢地個麥頭睇下資料既動力都冇
嗰去向好雞肋
我仲熄咗混沌入浸
無魔法, 無弓無箭
one man doomstack
https://www.youtube.com/watch?v=S3mvV5mRYwE
唔知點解白矮人玩落仲好似無至高王咁硬
legend又cheat
巴托VOW double click好似可以skip唔洗做
咩係vow?
騎士立誓,發錯誓就會極難解鎖嘅誓言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞