[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
巨熊可能都當怪獸
LEGEND話都可能又係遠程+怪獸+魔法玩晒
中資屎屍平台獨佔一年,steam就應該八月份有得玩
有震旦 係咪即係好快要辱華
急不及待想辱辱了
打雙傳奇應該會食屎
不了
好快灰心
愛黨愛國
遠程已經係好大優勢
最屈係啲遠程又打得
叫啲騎兵如何是好
整合下目前嘅資訊:

暫時已知Kislev同恐虐兵種

https://youtu.be/YdhKHdTah0k

CA Developer訪問

https://youtu.be/-8a0O8Gs4To

https://youtu.be/z7iA7wbzz_s

幾個重點:

1) Gameplay示範嘅Suvival battle係戰役任務嘅一部分, 屬於新加入嘅特殊game mode, 戰役其餘部份依然大多數為普通戰鬥

2) 自訂戰鬥中可以選擇Survival battle並使用其他種族, 亦可以同其他玩家一齊玩Coop

3) Demo依然處於Alpha 測試階段, 試玩版本嘅難度係為入門者而設, 所以睇落會比較易玩, 平衡方面之後會再作調整

4) CA確定咗會加入返小型城鎮嘅攻城戰, 而大型城市嘅攻城戰亦會有顯著嘅改善, 詳情之後會公佈

5) 混沌惡魔嘅機制會同不死族類似, 永不潰散+燒血

6) 單體單位血量低於50%將會受傷, 減低武器傷害同速度

7) Kislev除咗冰魔法總會有一款叫暴風雨魔法嘅法系, 作用同冰魔法相反, 多數用於Buff自己友

8) Demo展示嘅只係部份兵種, 唔係全部

9) PvP會加入一個叫Domination 嘅新game mode, 通過爭奪地圖上嘅據點獲得勝利, 每佔據一個點將會獲得相應分數可於戰鬥途中購買新兵種支援
4 似三國或者Troy 無牆嘅細城咁

9 !!!有得買兵好癲
d 熊跑得快過帝國d 騎兵
食人魔so辱華
又有熊又有混合兵又有冰魔法你叫卡王顏面何存
想問下混沌係幾時先黎
岩岩100回合清左 160果時黎左一堆 輸到呢
到底新DLC 個鼠人點開局
我連打矮人都覺得好哂資源
好易打喎
頭廿round實打爆矮人
而且有諾斯卡幫你打
頭一波都通常85-105
第一波清曬第二波就嚟
建議熄咗佢
卡王有+5領導力
覺得會nerf
根本同怪獸同級數
點解我玩個版本係諾斯卡打我
係咪因為我裝左sfw 既關係
唔知KHORNE夠唔夠帝國揪
一個大量魔法
一個魔法抗性非常高

埋到身就應該得既
帝國近戰步兵麻麻地
物理攻擊破解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞