[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
點解 <戰鎚> 冇電影/電視/動漫作品,成個魔戒咁
應該好收得
至怕拍爛左個ip
宜家原版矮人簡直地獄難度,真係僅次於野獸人同埋北佬咁大把
呢個版本鐵皮大佬就例牌坐大,連初期僅有嘅優勢都冇埋
後期更加唔駛講,矮人後期嘅對手全撚部都係啲牛鬼蛇神嚟
然後戰役勝利嘅條件,焗住要要你踢鐵板
仇恨之書又係戇鳩到無倫
龍王子係高難度黎
鐵錘仲衰過屠夫
鐵龍手 最大問題係射速
前線頂得住變煙火大會
正常應該唔得bo
你玩熟隻火劍先喇
4槍兵 8弓
第一個未火劍
呢個真心變態
我打極難 一開局已經要準備搞治安同腐蝕
開局隻對手矮人殺盡左會引北面老鼠落黎打
但唔殺盡佢又隔一輪會報仇
同時要盡快打東面老鼠 比佢太快殺清班獸人統一左行省就起碼有兩隊滿
不過你打到一半下面暗精就開始搞你
以上未計東北面其他老鼠同矮人獸人
SFO MOD黎
即係啲人改左少少野去令隻game變化
有個比矮人既MOD 係整左啲護衛比矮人領主 啲護衛係要點技能當坐騎咁點同可以有唔同級別
成個觀感即刻fit 哂
聽聞打左右邊艾辛再打下面暗精會好啲
但最好就返去廁所
果個sub mob好少加 驚佢唔更新 又撞果時會好麻煩
係一定要艾辛死全家 佢出兵又快 領主又勁 又會有腐蝕 同埋佢係一定會向東出兵搞鳩你 所以避唔到
同埋返廁所即係同其他精靈一樣打法 咁不如玩其他
鐵皮大哥去你啲邊境細城扎營痾督屎
然後都焗你去短時間內搵佢覆灼
矮人個地勢注定係咁俾人火燒後欄,唔清嘅話,加埋啲吸血鬼腐蝕同老鼠腐蝕,治安根本壓唔住
艾辛真係好撚煩
玩至高王 佢一肥起 下下伏擊成功
我就沒左一隊副隊 主隊都要高級兵先頂到
冇事架 小心啲留意下啲討論同佢有冇講撞MOD 同埋有冇順序 即係有啲要放最面有啲最底就得 同埋唔洗次次全部MOD都開哂 揀你想玩果啲就得
開哂先好玩增加難度
打老鼠唔可以開急行軍 一開就佢攻擊你就係伏你
所以通常一係搵隊副隊半兵左右既做餌
主隊開伏擊 一路伏擊一路推進
一係係自己城伏擊完佢主力先掃佢場
治安低都係主城伏擊殺埋叛軍
睇人哋玩窮王子,佢直接拖滿矛弓兵就殺去惡地攞港口,然後拆咗自己首都
冇港口嘅精靈好撚斃,而山地上面啲矮人 綠皮 老鼠全撚部都識挖窿,佔咗都守唔到
玩法係冇限 過左去先再發展就有啲耐 我寧願手操打多幾場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞