[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
8弓保全家
可能係戰鎚太血腥
拍R18又揾唔到錢
拍普通版又被fans屌
我個時玩wh1就打吸血鬼先
前期吸血鬼啲兵好廢又冇遠程
擺好個陣用大炮屈死吸血鬼
而且吸血鬼主城有金礦好揾錢
吸血鬼腐蝕亦都好易消除

之後綠皮統一南方(個時冇古墓冇鼠人)黎打我
我以2滿編守左2波綠皮就反打直入
個陣時哥布林滑翔機未nerf
百份百命中正中心勁難打
我都load左幾次先贏
呢個版鐵皮硬漢好撚癲,冇玩家干預的話,後期成個右下角都係佢
玩過一個佩斯提倫氏族save,混沌一出就俾佢收皮,連阿爾道夫都俾佢佔埋
聽聞新dlc會有矮人嘅戰役平衡,鐵皮係需要制裁吓
因為而家多數人會以為係抄Warcraft的

認真講,不論中古定40K的歷史都太長,要揀到合適的位改篇仲要唔比人屌係好難
不過40K那邊已經開始吸收d fan video的製作人搞動畫,可能會係新方向
早排特價時預購咗,我全dlc都有
不過戰役平衡就唔駛買dlc,買dlc只係玩新派系咁大把
今次wh3係咪冇出典藏版?
今年就等埋信長新生
Steam sale開始咗
新DLC都有特價
你玩舊世界定咩先,無記錯有幾波:
右上卒仔
左上卒仔
馬桶蓋正下方卒仔
Arcon the Everchosen
唔記得鳥頭係分開出定點
淨係起啲田/回兵既建築 兵營 同城牆
要放定主力同副隊 係咁伏擊 同主動閃電戰
第二波好似係清哂第一波之後好快就出
而家最新混沌應該得2個生成位置 左上同右上 而右上會分2個方向 就係帝國同東邊平原方向
南邊同島仔北方好似冇再出...
120回先見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞