[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
打完返黎d地唔好急住發展
有錢就供肥lothern先
蜥蜴人純粹好撚悶 前期好窮 後期autosolve
暗精玩法係血換血 同埋奴隸經濟 不斷刷叛軍發達

我覺得玩好左高精再上手暗精好d
因為暗精果邊好撚亂
隻game 高精玩晒
前中後都係
對抗腐蝕一係就做低附近d其他族 一係靠建築
攻城器 = eagle bolt thrower 每隊帶1-2隻
前期 tyrion + 法師 + 8隻吉吉兵 + 7 隻射射兵 + 2支弩炮 + 1隻飛雞 / 火雞

後期全部星龍/絲打
果2條失業撚唔洗理 得閒就會彈出黎問你請唔請人

英雄要起某d 建築unlock
地下通道係可以俾你穿過啲地圖上普通行唔過嘅地形, 例如山脈
矮人冇乜變化, 都係步兵擺好陣等敵人衝埋嚟, 追擊用砲兵/直升機
yes, 黃色個圈圈係你可以移動嘅範圍
你睇落個地圖上面應該見到, 唔同狀態有唔同範圍
我會打綠皮先, 綠皮發展得好快, 唔打好快唔夠抽
矮人普遍步兵質素勁過綠皮, 但數量上遠少過綠皮, 要利用好地形打
玩戰錘由一代玩到而家,鐵錘勇士、鐵龍手我都覺得好難用
如果出隻三國+魔幻元素就正
武將=戰士,軍師=魔法師
震旦應該差唔多風格
有時唔記得熄auto fire, 前線無啦啦跌晒d血
SFO好搞笑
至高王爬樓梯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞