[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(7) | 馴獸師之王 | 野獸人之怒

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢nerf撚埋single player

我main Greenskin
無裝甲得返法/魔防
其實係咪想將中古同40k宇宙打通
一路都有人傳,但一路都唔表態,GW正常作風
我指AoS好多勢力都已經撈埋一齊,例如TK會痴埋死亡之神Nagash度,部份Chaos好似都去左
但之後又reboot時已唔知咩狀況
End times黎 Age of Sigmar冇TK
新手唔熟Total War啲操作可以睇下呢條片
https://youtu.be/PaKSLUBct4E
先知定鐵皮?
全星龍手動喇
利申新手高精射箭流
成個in battle wagggghh nerf
conferation定military alliance
我估你講外交confederation
姐係食左對面個派別
佢既地 軍隊同領主都會從此係你既
如果你confeder 傳奇陣營可以用埋傳奇領主
高精 tyrion
yes
岩岩開始玩緊木精
想問下d 城究竟佔唔佔好?
試過佔,極速俾鼠人,其他種族打返,來來回回都係咁
或者揀我,矮人都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞