五年一度人口普查員又開始招聘喇(6)-繼續等offer

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
想問係email出offer定打電話?
快d reject checker offer 啦 屌
利申:你唔reject 我waiting list 邊會有offer
出email同你講上onb睇
可能你做Checker 同ER有啲唔同
其實唔關範圍大小事
以ER為例
因為上面睇你個case既完成數量
ER做完咁多就係咁多,範圍就算大左細左
組長一日都係批你做返咁多case

況且今年個情況又唔同11 年同16年
今時今日社會氣氛同疫症情況係同呢兩次好唔同
應該會有新既情況出現
好做定唔好做 做落先知
想問下係咪accept checker waiting list係咪就一定冇E仔offer
想問組長出咗offer未?
你講緊checker offer定所有offer

點解要加密
乜之前唔係census咩
2016年係人口普查中期,
個範圍好似唔洗咁大

好似係

Round 1?
一次過答
Q: 而家出左咩offer?
A: 第一輪報名既checker 同checker waiting

Q: 點解入唔到onb?
A: 純粹錯pw ,有機會錯太多次之後lock q咗,send email 去unlock 番。完全唔會關你有冇offer 事

Q: 邊個post 好做啲?
A: 全部都好做,全部都識到仔/女。
溝唔溝到睇你本事

Q: 第一輪同第二輪既e 仔係咪會撈埋一齊pair up?
A: 唔係,第一輪既會pair 番第一輪,第二輪既會pair 番第二輪。

Q: 係咪有offer 就已經知自己番咩區咩centre?
A: 唔係。

公開左嘅答案即係邊份
利申我淨係做咗一
Accept咗waiting list
Checker有Waiting list reject左
大唔大機會有E仔 Offer
三份公開哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞