五年一度人口普查員又開始招聘喇(6)-繼續等offer

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
R左個柒頭先!
點解冇#851嘅
睇區啦 TO坐Board姐
鐘意邊個咪邊個
一定係學歷高著數 特別依家咁既環境
政府part time都爭到仆街
你眼殘囉!
今年組長請1100人
這1100人包埋(特別地區)嗎?
特別地區組長共需多少組長?

好撚煩
又話四月中會派offer,都唔知要等到幾時
[url]快撚啲派啦[/url]
[quote]屌
好撚煩
又話四月中會派offer,都唔知要等到幾時
陸續派緊啦 上面跳舞巴有講佢發夢夢到啲offer大概幾時派
centre唔係高人工d咩
點解啲人會鍾意E仔
想問accept咗checker wait list ,即使有冇份做checker,其實可唔可以叫已經算係請咗我?
冇,仲係wait list!但如果冇checker做,咁我會唔會變做e仔?
我知陸續派緊呀但係之前話四月中派offer,我會覺得係四月中就派曬

依家好似無限期咁等
本身唔係話四月尾咩
其實checker同e仔唔同位有咩唔同?
有冇話邊個位好做啲?
CK 分CK team 同埋 入ER team CK
CK team 通常就頭一兩日無野做,但ER啲卷慢慢返來就會愈來愈強case 先甜後苦

ER team CK 就留center 多主要幫手check ER 卷,有時都會出去但唔多(上面有巴打講今年可能都要幫手做case)

ER 就出去做訪問,隨住工作日子耐左case慢慢少左係先苦後甜

工作站助理就龜兵係center 唔會出去

睇你想做咩野,各有各好,不過呢份工精粹係pair組員出去做訪問
我都想知
Sor 自膠我想知 2nd Round E 仔幾時出
Interview完佢話四月尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞