五年一度人口普查員又開始招聘喇(6)-繼續等offer

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
利申未有checker offer
見前面啲人係咁話Reject等E仔
到你出糧果一刻就知做checker真係爽好多
當然e仔有佢好好體驗既地方
但收到checker offer都未知係咪分去入ER組
話唔定好似上面巴打講今年無左ER組既C仔呢
但有啲人已經login唔到
最好笑係講到reject咗一定會派返e仔比佢咁
係請好多人,但唔好忘記in嘅人都好多
有工返已經好好 checker 都好 無得出去就唔出
正解,你預左reject左就等於no offer
HR唔會跪低求你去返工
差個幾千蚊爽乜鬼
如果中左Checker日日係center做paper work就真係悶到仆街
睇返pin
checker都可能係checker team,要出去
可能但唔係肯定
你話自己有得揀邊Team就話姐
又冇得揀
但E仔就肯定日日出街囉
搞到有啲想做E仔 但已經accepted checker Ge direct offer
想要Checker offer
如果training有一日唔得有冇得同佢傾
Lm
E仔好辛苦架
今年仲要係census
做checker堅係爽,我當年仲要做郊區,日日出去郊遊一陣又返去,有啲仲要電話就搞掂唔洗出

利申:11年checker ,同team有對結咗婚
你地加油
我比較過11年同16年E仔工作量(同區)
其實差唔多
E仔淨係對死pair左個一個 咁都叫好
寧願識多幾個人好過
lm
應該對咩朝夕相對、日久生情非常有憧憬
我個日見到個個都奇奇怪怪
量一定差唔多
當大家都做一百隻
Census範圍會集中啲,即係抖既時間相對少左
利申果句係重點
無offer嘅毒L表示這些機會不是屬於我的……
希望拍到你Ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞