五年一度人口普查員又開始招聘喇(6)-繼續等offer

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
有冇人好慶幸冇收到checker offer
當初鳩揀剔埋checker 但係發現e仔好玩好多
Btw login到onb
checker係咪淨係考慮degree
Checker係冇degreee都報唔到
thanks
https://jobs.census2021.gov.hk/Form/JobSelection.aspx
見到上面有人話自己top up都有offer就去左搵
印象中apply個時個網都有講 不過搵唔返
個個咪我黎
但唔係offer係waiting list
野雞Top up
收到checker offer同路人打算reject offer博做E仔
Checker waiting list已reject博E仔 offer
其實我想問個小問題
人口普查係咪放喺上班台好啲
點解個個都話唔要checker?
出少啲街喎可以,六、七月咁熱,拍靚仔靚女都話啊!拍著個汗臭酸宿嘅
全部position都接受到 ,但而家有得選擇就想貪心下,摺左成年online class想多啲人生經驗
我都係佢同我講四月尾或者五月頭會有另一輪interview但我乜Test都冇做
上班台本身已經有一個po同另一批人
其實大唔大機會做到 洗唔洗搵定工
上得太多online classes
想識多啲人
講真 班正義聯盟都潛咗水好耐啦
你再狙擊佢 咁就係你自己一個成個怨婦咁單單打打

btw
珍妮佛洛佩茲
我係長毛太郎

你地有offer未
話哂都send email話你自己有認真做exercise
挺身而出咁報串
有冇獲得統計署班人嘅青睞?
最好個個唔要offer留比我
其實一開始人口普查主要係學生去做
所以放喺校園台冇錯
part到女神又點
冷靜D照下鏡, 睇下自己個樣, 同埋睇下你本銀行存摺有幾多錢先啦

世界好公平

如果人人都心想事成

會天下大亂

世上總要有你D咁既廢人

成班癡漢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞