五年一度人口普查員又開始招聘喇(6)-繼續等offer

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
in完好耐了
入唔入到onb
啫係下星期派E仔Offer?
好心唔好咁自我中心 你唔提唔代表其他聖人冇提 人哋當你封email condom你就即刻當幫你口嘅人condom

Btw 有update未呀?唔追究公唔公平喇?
ys
收唔到offer,不過仲入到online board,希望下個禮拜有offer

拜拜offer god
呢度拜offer god會比人負評
之前無去in跟住問我4月尾有另一輪interview要唔要去
但係我又冇做online test/exercise個啲咁佢點計分
咁我幫大家拜埋,齊齊收offer

offer god
Same,應該interview先關鍵? exercise 開住pdf做 根本晒時間 個個chok高分
咁點解會有人慘到入唔翻onb
Checker係咪每一日返工都係嗰班同事出去都係嗰個partner
其實想知centre 嘅e 仔同出街嘅e 仔係點分
一種返短啲人工萬一 一種返長啲人工萬九
我唔敢拜
見你上個po拜得咁落力幫你拜埋

Checker offer god
Enumerator (Census Service Centre) offer god
Centre Assistant offer god
Enumerator offer god

求下你比offer我啦 我一定會努力返工

好人一生平安
究竟係點派offer
Interview好就會派你行街對人 冇咁好就做checker?
定係只係求其派

同埋填咗識其他語言同派唔派checker又有冇關係

成件事好唔透明
諗吓都知唔會一份人工高啲位置少10倍

對唔到人或者渣嘅直接foul lah

你諗吓checker早兩個禮拜會唔會係等啲人reject之後先再排e(呢個我唔清楚

不過你最多話唔關能力事但係點都唔會係因為冇咁好先做checker

Checker都要你再去核對

放心啦巴打你一定唔係講唔到野個批!唔使諗咁多
lm
識其他語言嘅話咁你要問吓會員福佳始終有你

英普日俄都識講,要怕無工開咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞