五年一度人口普查員又開始招聘喇(6)-繼續等offer

1001 回覆
5 Like 19 Dislike
2011:
組長 16200 ER 7880 CK 9486

2016:
組長 21143 ER 10253 CK 12319

2021:
組長23249 ER 11247 CK 13466

計落係少左,雖然呢度個個有錢仔有錢女但都好多窮學生少一千就一千
唔會著返二手衫啦,最多係無改過顏色同設計
著完就會銷毀啦
點可能會將著過既衫收起倉五年比你著
上次最尾果日出動完就要還返比佢,洗都無洗過
管理層私藏一兩件,揚左出黎比人知,條友應該幾克人憎下
有無人有ex1嗰份training同返工時間嘅資料
一定係
話說啱啱諗住入ONB 睇下有冇offer,但唔記得咗password,於是跟返啲instructions 去reset,reset完開返個acc 就發現online exercise 嗰度寫住no data available in table,明明記得之前做完3個exercise 會show 返我完成嘅record,我想知道係因為我reset 完pw 所以搞到冇咗啲record 定係大家啲record 都一樣比個system 洗走咗?Thanks🙏🏻🙏🏻🥲🥲🥲我係驚佢當我冇做過啲exercise 所以先睇唔到啲record🥲🥲🥲
一早搵唔返啦
不過online exercise冇所謂啦
反正佢而家都唔計分
原來係咁嚇死唔該晒你啊!!
你打去同佢講返,佢地好等人用,可以試下
唔該晒你上面有位巴打話應該係大家都一樣冇晒啲record,我上連登問之前都打咗電話,留咗言,啱啱嗰面覆返話改密碼係唔影響,所以我諗都冇咩問題啦~唔該晒大家
唔駛擔心無得做,因為佢地仲擔心過你唔做
所以先話有眼耳口鼻正常人都有offer除非你好騎呢
聽日係咪有offer出?
正路應該今日出,不過可能出唔切咁多人
真㗎?正常人真係可以有offer㗎? 自問interview 個日讀文字正常 但係下面條題目我真係唔識答 我唔係啲吹水叻嘅人 一冇諗法就會冇嘢講 條題目我都係講咗45秒左右就dead咗 原本諗著靠做好online ex. 拉分 我自己認真做完 先知啲答案俾人放曬上嚟 搞到online ex. 唔計分
Interview炒咗真係仲有機會有offer?
組長就真係會有機無offer啦,學生ER就唔駛太驚
唔該你 我學生嚟 所以都冇得apply組長 希望有offer啦
之前accept咗checker waiting list 啱啱收到checker appointment
我都係
明明得exercises 成績幾差
same
有冇巴打知幾時出ER offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞