今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
人皆總有一死,問題係死後去邊度.
多謝報料!

又黎計下數

科興:12/330400×100%=0.00363%
復必泰:2/156600=0.00128%

比例=1: 2.83

如果計埋馬鞍山婆婆,比例更大。
thanks so much !
過往表現不代表將來表現
投資涉及風險
我今日都打完第二針 biontech
第一次打完無耐手臂痛 郁得大動作會痛多啲 但可以搬重野
第二日情況差唔多
第三日hi到先痛
第四日拍落去先痛 跟著無問題

今日打完 到而家都係得手臂輕微痛 暫時無其他問題
我唔搬得重野now…估計要等日半。
打疫苗係一個冒險嚟
你自己要衡量打針帶嚟既好處會唔會多過中肺炎既壞處
之後再諗副作用個啲

再驚但係又想打既咪做下threat management
Eg去醫院驗身先
買個安心
你個名,想去Macau旅行就要打針
我都想去咀香園買手信!
Eu gosto de biscoito de amêndoa!
其實,我係打針之前,咁岩係做完全身體檢,知道自己無事先敢打!
你讀過葡文?
我都唔明點解成日話香港政府想迫人打
唔係成日話最唔想疫情完係香港政府, 因為完咗又會有示威?
疫苗買咗返嚟, 無人打未送比大陸囉, 佢有咩所謂? 之前都有話過借比澳門啦
cctoy係咁㗎啦 What can you expect?
兩公婆一齊讀緊
cctoy 不嬲9up 當秘笈
想問打完針如果出現嚴重副作用既話
大概會係幾時出現
打咗六個鐘
好過上次
隻手未開始痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞