今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
yes. 只要你特別要求姑娘打左或右手,多數會配合。
我左撇子,所以我要求打右手,兩次都ok
哈哈,我都係呀,第一針有d痛,第二針發冷發燒仲抽埋筋,個頭仲痛到裂。
睇番d網上同身邊有打既人,越後生越抵抗力好果D, 反而副作用大……
咁打BIONTECH點搞係藍絲先?
我只為自身健康著想, 我深信打佐針會降低中招機會, 同埋以後出國更方便, 有時有D人為反而反, 自己比佐自己前設, 到真正可以出國果陣, 佢都係會去打針, 最驚到時得返佢最唔想打既科興係度。
打唔打都係個人考慮, 但我最憎佢話打佐既人係撐政府, 咁政府派果一萬蚊你有冇拎?你間死人公屋有冇住?八達通優惠有冇拎?反就反得盡D, 咩Q都靠自己, 否則唔該你收聲, 唔好話人地打針係唔正確, 再者, 有副作用我自己承擔, 關你個CCTAI傻仔咩事?
無錯
佢地唔會唔打
只係未有得出國就唔打住姐
依家咪牙斬斬囉
呢個世界最可憐既就係自己呃自己
打果下,注射果下,痛唔痛?
唔痛 姑娘有料
應該唔關事,應該關枝針筒同打既方法事...差唔多接近無痛,係打完先酸到仆街
問題係班仆街自己信反疫苗邪教, 就咀咒人地打既
佢地唔打無問題, 佢地永遠都唔打都得,佢地自己既事
唔好到時又搶去打就好
枝針特別幼?
yes!
日本認嘅話 科興溝阿斯利康佢地都打啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞