今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
你哋cctoy班傻閪講嘅嘢唔代表全世界喎
不過咁講 你哋都唔係第一次中二病發作 害死人架啦
我唔否認我係港豬
我嘅立場係從來都唔支持攬炒
但我好少可會入cctoy噪
你宜家入嚟圍爐po 做乜 撩交嗌?
真係夠薑嘅 唔該去接種中心屌柒我哋啦
今日打埋第二針
爭三日咋!我打完兩星期有抗體啦!
先撇開任何去旅行,強逼打既問題,
我本人覺得,就算真係仲要戴口罩都好,我個心理壓力係少左,就算洗小一兩次手都無咁驚,當然我好明白變種會殺到,但起碼仲有幾個月可以安心下,唔使一日幾百個中招,行出街都擔心咁,已經好滿足。
我承認我抗疫疲勞,想休息兩個月……
手持抗體有西屌
想當日水鳩人去衝又係佢地,齊止齊落又係佢地,今時今日狗衝移民走人又係佢地

手足喎
而家係要走人

被強姦中
頂!有個唔生性印度人,帶左N501Y變種入油尖旺區!
希望佢係英國同巴西變種,復必泰頂得住!如果係南非變種就大L 鑊!復必泰頂唔住!
其實南非變種 biontech 唔係頂唔到
https://youtu.be/51mc11JnuSE

由1930開始聽 佢個個比例太細 根本唔太作盡
你地有無發燒?尋日打完第一次,第二朝手已勁痛,又頭痛+發燒38.6度

而家仲未退
bnt輝瑞另一份報告話:佢完美ko南非變種架,睇番志雲大師節目。
希望復必泰預得住南非變種!
因為兩個版本,輝瑞報告話得,以色列報告話唔得!
聽日會退啦,keep住食panadol 啦~
利申過來人
我打第二針第二日想發燒又燒唔到 都有食退燒藥
第三日就無事
我先入為主 志雲大師 同上面呢個陳志宏博士唔同範疇
陳博係科學人 我會信佢多啲
同埋你聽佢內容 800個得8個人 我唔覺得叫失敗
果份野,大師都係照稿讀,原文在此:
文中話係輝瑞自己報告
https://www.rti.org.tw/news/view/id/2096125
千期望萬期望,印度人同英國接觸頻繁,希望印度人中既係英國變種,復必泰頂得住……

如果真係英國變種,會唔會有可能,因為變種問題,成功催谷班本來唔想打住既人,改變主意預約打復必泰。
比起三耳夾硬催谷,呢個變種威脅,可能更有效令大家預約打復必泰。

4兄就……算啦…我無視佢。
陳志宏博士係物理系,我好坦白講,物理系同微生物學系係兩門截然不同既野,陳博士對疫苗認知,同我地唔差好遠架咋,千祈唔好將博士神化呀!
唔係開正個瓣真係唔識架!

計科學人,咁我都係啦~我對呢方面認識,分分鐘可能同陳博士差唔多咋!
我估物理系計數叻d囉~計或然率,我估777老公計得叻過陳博士囉!
同樣地,你問袁國勇物理系既內容,佢都無可能講得好過陳博士!
我都係17號早上打左第一針,除左下午就開始針口肌肉痛就咩事都冇
請問防疫有咩問題?你同廢老一樣周街吐口水?定日日群聚呀7頭?
咁咪好囉!
我第一針都係痛一日半。
第二針先辛苦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞