今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
唔好同班垃圾講啦
佢地總係相信成世都要隔離封關
得,我都係咁。
第一, 我無講過呢D說話, 第二, 我唔支持攬炒, 第三, 我打針或者唔打針唔係因為政治, 係自身健康考慮, 第四, 我打唔打針關你咩事?我亦都唔會對未打既人惡言相向, 我相信關注得呢個POST既人都係打佐或者傾向打針, 你要講反話既唔該你去第二D POST。
仲有你淨係識搬龍門, 永遠自己無STAND POINT就講第二樣野, 唔識回應人, 一唔夠講就話人五毛, 藍絲。
你咁把炮既咪走去疫苗中心屌鳩人, 係網絡世界做鍵盤戰士無用的。做唔到既唔該你SHUT UP
條友剩係識係連登呔
仲有我打針係為佐求個安心, 減低中招機會大過出國旅遊, 講真有疫苗護照我都唔會第一時間出國, 唔好將你心目中既假設安置係人地度。
條友block咗佢啦
cctoy:你點證明冇?
朝早打左第一針,依家好似手軟腳軟冇力,係咪正常
休息下
我唔明攬炒點應用喺打疫苗度 唔打就係反政府?
咁你走啦, 呢個POST唔適合你D只NET小人類啊, 又唔識回應人, 淨係識單單打打, 我最起碼唔會鬧唔打針既人先啦, 你咁把炮咪去疫苗中心嘈囉, 呢度係分享打針既身體變化唔係比你嘈打唔打針架, 走啦, 左膠, 一個POST都無開過, 我懷疑你先係PR囉, 羅俊浩。
大佬呀 不如咁講啦 打完有張針紙 個張紙你可以拎住周圍走 證明你打左咩野針
在場亦都有叫你開醫健通 你係可以唔開架
到時你咪拎張紙證明你打左針囉 駛乜電子針卡姐
你話我死港豬 你咪乜都唔知既懵撚 獻醜不如藏拙啦
仲有你邊度鄉下啊, 呢家呢家, 而家啊, 唔知邊個係大灣區出來呢?
攬炒唔可以打?
留有用之軀作有用的事呀天才
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞