今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
今日有個32歲男子,打左兩針復必泰加一針4兄,袁國勇快d捉佢去做實驗,話唔定有好報酬。
打左第一針隻左手手臂不舉左36小時之後無事喇
除左工聯會,邊度有得報葡文
完全唔痛,我仲反問打左啦?
SPACE
葡語小教室
葡萄牙語在香港

我都等緊打第一針,係咪揀私院營運既中心會好d
我覺得如果特別鍾意私院,我覺得專登揀佢無問題吖,打完安心d唔好咩
科興又死多個,又黎計下數瓜柴比率

科興:15/372000 ×100%=0.00403%
,復必泰:2/325000 x100% =0.000615%

比例= 1: 6.552

好明顯距離又拉遠
我book左聖保祿,唔知點解淆淆地
之前打針都冇試過
最穩陣就應該係養和+中大
有咩事即刻有醫生幫你睇
之後再送公立
馬米高去左中大打。環境好正。

https://youtu.be/60GRwaQS_T4
今日聽新聞話:三耳想搵人去做打針大龍鳳
無人理佢

不過認真講,病毒真係隨時來到你身邊,當你知道你已經瀨野成個禮拜。

“有個朋友”話,佢公司有人有家人被隔離,個位被隔離者有同事中左招。所以好間接地“朋友”都變相有機,好彩佢打左復必泰兩星期咋
死多兩個呀,又黎計下數

科興:17/650900 ×100%=0.00261%
,復必泰:2/545800 x100% =0.00037%

比例= 1: 7.05

好明顯距離又拉遠
間間都有醫生睇場
但如果有d人覺得,去果度打覺得心安,咪去果度打,無問題呀~
呢乜撚而家呀
你罷左未
[頭條日報] 瑪麗醫院員工打復必泰後兩日腦出血 目前情況嚴重

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2054760/
電視話係醫生黎
20210423 1600 打咗復必泰第二針
復必泰瓜兩件,要計新瓜柴率……
唔好打呀
我真係求你唔好打
永繼病毒
唔係政府邊有得玩謝送車(頭)師
佢地好似有新技術打針
好似無痛打針
就好似俾人彈你幾下就打完

我前排試過打疫苗同俾人傳統抽血化驗
後者痛到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞