今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
打針>香港開始有群體免疫>大陸播幾多毒都播唔到
唔打針>播毒易搞到第n波爆到時又關呢樣果樣

利申 廢事比人話疫苗撚,打唔打個人意願!係睇唔過眼你啲on9打針=撐正苦
打完第一針 第二日做gym 忍注針口痛做gym 爽
你有無睇早期熱狗🌭個隻biological science 叫人唔L好戴口罩添
戴左都係9戴喎……
spin人就叻!做d建村出來就無……
一時又話正苦最唔想完武肺
一時又話打針幫正苦防疫
到底正苦想唔想完武肺架
cctoy班垃圾廢青係咁上下質素
冇朋友冇社交冇工返變成點都唔關佢事
總之正苦既乜都反就黃到發金
同大陸小粉紅一樣本質只係反共
雙重標準,2元思想非黑即白佢地特色黎
如果唔係點會日日都有批鬥post
又想帶風向?
掛個名就叫有份?
偉大祖国真係勁
想請問,習慣側訓既巴絲,你地打完之後會唔會痛到側訓唔到?因為我習慣向左側訓,臥睡同向右側都一定訓唔著,但開工做野用右手,而家十五十六,諗緊遲d去俾佢打左膊定右膊,左膊驚訓覺壓住痛、右膊驚影響工作...
可以側到少少瞓既
但冇平時咁舒服囉
帶乜鬼
真心問又帶風向 上面巴打未提咗我係掛名囉
問多兩句都唔得? cls
我只係因為睇唔到有個好concrete嘅理據去唔打biontech先入嚟請教人
可以令全世界回復正常叫唔叫著數?

你生活上做咩都會有風險
撘車 過馬路 煮飯 全部都有風險
咁你係咪唔做?
平衡到likelihood同severity既話我唔覺得有咩問題

打疫苗就叫撐政府?
你個腦裝屎㗎
政府先係最唔想武肺完個個
咁先可以永續防疫措施撚尻你班傻仔

打疫苗都只係想盡快完咗呢件事佢
肺炎都已經玩咗成年
依家有個機會可以完到既點解唔把握?
打左

唔常用既手打

訓覺側去另一邊
打等1針完全無事,尋日打完等2針,即晚發燒,訓足成日而家退左燒,係仲有d頭痛
打疫苗就係撐政府
依啲乜柒logic 嚟
唔同人有唔同嘅動機去打疫苗
我就係去因為去外國留學嘅
其他人可能工作需要 想去旅行 又或者唔想傳染到俾身邊嘅人
咁樣又關撐政府咩事
你先係死左膠大愛撚,mRNA係Donald Trump 努力既成果,要黎打中共病毒🦠 你老母日日都有人死架啦,為左少數人對疫苗有副作用唔打on9大愛思想
陣間政府叫你咪撚食屎佢係咪仆住去食
呢啲鍵盤撚網上就聲大大,到時迫住打佢咪又係死去打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞