今日打左復必泰第二針

1001 回覆
171 Like 383 Dislike
打唔打biontech 係個人選擇
但打biontech 都唔會稱得上藍屍掛
同時又唔需要講遲下無晒biontech 要打科興
唔啱聽就話藍
接觸下個世界啦
澳門已經同大陸通關啦
身邊是但問個係大陸既人上面咩境況啦

睇少啲黃媒啦 真係睇壞腦
我自己都係黃 但唔會你咁偏激
cctoy真係好多痴線佬
冇logic 只願相信自己相信既野
唔啱聽就五毛/藍屍
浪費時間
免檢疫來港的中国人仕有機會來港打疫苗
中国人在中共和貪官威迫利誘下,接種率都極低,他們心水很清,不像香港藍絲廢老去送死

那麼問題來了,如果他們來香港打疫苗,身體最誠實的他們,會打什麼?
偉大国家的科興還是蠻夷外國勢力的biontech?

可能大家覺得他們只是旅客,不會打到
唔好傻啦
香港人在香港是二等公民
免費比佢地其實好等閒的事
如果真係發生,你阻止到嗎?

當外國勢力的用完,只剩科興
只能期求777不會發癲強制迫人打
我睇政府醫生,第一次睇開 Loratadine ,開足一個月份量俾我
第二次睇第二個醫生話隻藥唔夠力,就開咗 Dexchlorpheniramine maleate 同埋抽血去驗
之前強国人黎搶打流感針
唔鍾意咪唔好打

睇下到時點
如果打疫苗係藍, 好law, 我都唔care你點講, 反正打完過多幾個月就移民
香港E D西地方都係啱你E D無邏輯o既人多D, 我就疊埋心水過去溶入當地社會算, E面都冇乜野留戀
後悔就無, 外國都咁多人打, 大不了咪為國捐軀, 反正此國不同彼國.
不過如果咁好彩到時未死, 真係迫人打疫苗時又得返科興, 我會想知你E D人又會點自處. 到時未死又未入集中營記得滙報下
第一同第二針都係打之後六個鐘開始針口痛;第一針第二日晏晝無事;第二針耐少少,痛多左日。

但痛都係郁自覺,唔影響生活,藍領既師兄可能煩啲。

無其他副作用,少少燒,攰都冇。
針口比第一針無咁痛
不過有頭痛 發冷 發燒 搏頭肌肉痛 胃氣
訓唔到覺, 成個人好唔聚財
我第一針胃氣都咁勁
唔敢想像第二針會點
等月尾第二針
最後咪死死氣氣去打
有得去日本9沖添呀
英國幾千萬個藍屍
你唔見佢地成日講 有排都唔開關 飛唔到
打咗針都要隔離乜乜乜
終日活係自己世界
依家世界各地都傾緊開關
唔通一世封關咩
自己唔打針冇得去梗係想所有人陪葬啦
而家你都批鬥緊人啦
期待,手持針卡就可以有西屌的日子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞