一句講晒 巨人定鋼鍊

730 回覆
1503 Like 3274 Dislike
應該係下任繼承者揀畀前代睇
第二句正解,乜撚野望住大人艾倫
鋼鍊多一倍

不過始終巨人真係未完

二來鋼鍊係好多人細個嘅回憶
笑死 幾年前我拎黎比 成班癲狗咬我話拎巨人同鋼煉比
就算巨人最尾爛咗都會係我心目中最鍾意嘅作品,最多唔敢認佢超越鋼煉
巨煉鋼
本身埋一個伏筆埋咗差唔多十年都夠勁
你係唔係弱撚智ga屌你老母
討論一套作品唔係討論最新劇情,唔通討論返舊劇情咩
仲未改標題?
點解要改又唔係樓主劇透
why?
開合桃、兵長帶隊開拖、三笠趕到斬戰鎚、兵長虐猴、最尾艾倫萊納對立
都係好有氣勢、有同伴、有嗌,會毛管動、沸騰起黎,角色盡全力,想佢地實現理想,我唔會覺得冇熱血元素

睇番FA最終章戰鬥
1. 上校因為修茲既死,被怒火朦閉,火燒Envy,最尾大家知道Envy一直以黎都係妒忌人類
2. 爺爺同大隻佬用性命做代價終於傷到大總統
3. 老豆保護大家,愛德終於叫老豆
4. 斯卡大總統兩個冇名既人對決,大總統點醒蘭芳做王既女人要點
5. Greed 呃姚林趁佢鬆懈犧牲自己
6. 艾爾用自己既靈魂換番愛德隻手
定係我對熱血既理解錯咗,有預設咗正義既立場既咩,冇分正義邪惡就冇熱血?
我認同第一層所講FA係比較王道,但完全唔認同由頭熱血到尾
鋼鍊
因為巨人真係唔係好明佢做緊乜
我只係想講畀第一層知,FA唔係由頭熱血到尾,打鬥已經唔係純熱血,都唔講文戲了
反而想知有邊到作品真係由頭熱血到尾?火影都唔係啦
特登入嚟睇d動畫撚高潮
留名
夠膽踩連登神作?大把唔肯接受新嘢嘅固步自封死廢老唔容許人踩鋼鍊 覺得舊就一定好

我等睇幾年後又轉風向捧返巨人 跟住無限loop
動畫黨定共產黨呀
你叫定你老母四重避孕啦弱智仔
我屌你老母臭閪
理解力低嘅人係會唔明
Why not both?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞