Sony Xperia 1 III 四月十四日全球發佈

1001 回覆
95 Like 25 Dislike
屏下鏡頭沒什麼進展,如果解決到就好
屏下鏡頭影出嚟分分鐘仲衰過依家粒萬年1/4” 8MP,仲要犧牲埋個芒嘅解像度同畫質
所以咪出唔到,應該有排都冇解決方法
我買1ii果陣其中一個原因都係因為個mon唔係異形mon
明明打窿 mon 只係屏下鏡頭嘅過渡,點解要畀全屏 mon 阻礙放一個更好嘅前鏡
其實冇前鏡我都OK,最多唔照鏡

當我睇過N20U個全屏果一刻都覺得幾正,好似一手掌握住個mon咁
g1x m3用家 here,底大兩級
渡咗3年仲叫唔叫過渡
我覺得係解決唔到, 伸縮鏡頭用太多空間, 又冇防水, 又要成本
我覺得打窿MON之後都會繼續, 一係FOLDABLE可以用外MON打窿黎解決
直接好似小米咁加個芒仔喺後面算啦
大底重要啲
1吋咁細不如用返電話好似係
其實都可以, 不過唔知有幾多人要用ZOOM, 令前鏡重要番
小米個MON仔用唔到ZOOM
一日未廣泛應用,應該都可以噉叫啩
咁你買屌米咯。做到個design咁樣衰肯定乜底都塞得入啦,不過佢出啲相老實講一樣唔睇得。
你真係要聞相就用相機啦
基本上現在電話影相比賽都係鬥大底, 有大底已經贏左一大截
係得iphone仲用緊細CMOS
是但啦1iii唔啱咪過檔
市場大把選擇啦
支那01用開 所以唔係支語
我都係。驚忍唔到手。
ricoh gr3 用家, 真正底大又細部, g1x m3咁大個頂插死人咩
要zoom, 轉台買samsung 啦
學三叔走牛梗係唔好,但如果學三叔玩DNS114 就慘啦(無處可逃
百客應百貨
Sony冇嘅咪去第到
正如其他廠冇Sony有嘅都會揀Sony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞