Sony Xperia 1 III 四月十四日全球發佈

1001 回覆
95 Like 25 Dislike
傳咗好撚多年下放嘅S- Master都未撚見影
佢連放粒閹割版都唔想做
可能唔想同Walkman市場衝突
希望個UI搞返好D啦
唔係相對慢係好撚慢,1仔仲未有11用我屌
刷左外國版成兩個月, 其實除左原生動畫改左之外, 根本唔覺有咩野更新左, 除左原生有加既功能外, 沒有加其他野, 同AN10分別不大
有咩新野
用過條女嗰部1 ii其實唔錯
一拎上手係遙控但用耐幾好揸
on9仔
早排換咗 xperia 10 ii
屌你老味點解可以冇一個原生嘅錄音機
同埋唔知點解間唔時會自己 reboot
唔會有smater
但有機會上ak4490
不過試作機有唔代表量產機有
Sony cut cost真係世界第一
有AK4490已經好好~
agree
部電話已經隨時死亡階段 可唔可以4月發布5月賣街
佢出新機就會更新
唔會1iii都仲用android 10掛
而家講緊係香港更新慢, 唔係唔更新
XPERIA 1 II, XPERIA 1, XPERIA 5 II, XPERIA 5外國1, 2月已經上左ANDROID 11
香港XPERIA 1 II, XPERIA 5 II都已經上左ANDROID 11
慢既係舊旗艦XPERIA 1同XPERIA 5到現在都仲係ANDROID 10

XPERIA 1 III一出就係ANDROID 11啦, 之後ANDROID 12就唔知點啦
好彩師兄心水清
逼你換1 IV囉
無計架喎
呢樣野由xperia 1屌到而家
sony 有理過咩
我都曾經用過xperia 1
嬲到唔撚用
執柒左佢啦
認真問成日想佢執嘅人係咩心態?先唔講佢冇迫你用錢買啦,你覺得個市場越來越少選擇係好事?呢個世界淨返一個牌子嘅話,佢真係畀嚿屎你都要照食架啦喎 你大可以唔買架啫,但想佢執嘅人,係真係鍾意個市場少選擇少競爭?
算啦好多都係盲屌撚
買左機冇得update有咩用?
貴,狗也不屌
有, 遲出姐, 等幾個月
htc,LG同moto都收曬皮,sony唔做android機 就得返pixel,三星同支那機
SONY MOBILE 2020年都賺到錢, KEEP住出機, 控制好成本就OK了~
唔係咁想佢cut太多cost
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞