Sony Xperia 1 III 四月十四日全球發佈

1001 回覆
95 Like 25 Dislike
對我嚟講,淨係個mon完完整整唔係開窿唔係m字已經係買嘅理由
其實依家唔用888有咩方法代替先?

繼續865咪又會屌唔夠新
一般客聽到新旗艦用舊U都縮啦
撚會理888過熱咩
仲有粒870既
不過都係會俾班***/支那打手屌廢一級
粒888咩料***最清楚, 吹到咁行唔出note21擺明唔掂
唔係掂唔掂嘅問題
而係一般消費者角度會唔會去深究888背後係點?
佢哋只會諗係最新嘅旗艦U

喺呢個情況下,sony仲沿用865甚至低一級嘅870會點先?一般消費者只會覺得你呢一代旗艦仲用上一代舊U/次級U,咁我買你做乜鳩?用住888先,有咩事仲有其他廠一齊伏,除非間間都唔用888姐。

真係知底蘊嘅人永遠係少數。
咁其實真係可以出一部870,不過Sony唔搞都冇計
個市場係咁都冇計, 唔係小米同*** 明知伏點解仲要用888
旗艦機唔用旗艦u, 根本冇人想買, 你睇睇lg就知
810 年代, Z5P 己經係散熱方案做得最好個間廠, 斷估今次sony 一如傳聞888走唔甩, 只係散熱肯做到咩程度
今代要轉mon 轉cam, 軟件都應該會再執執, sony 仲肯比幾多錢搞散熱真係拭目以待
呢個問題既解決方法真係要靠sales/marketing去解決
***永遠都係出堆垃圾出黎之後搵marketing去搞掂
xzp都唔知幾多年前
仲有以前鋪頭試機唔用佢photo pro
用返android原相機app影 反應慢半拍
由禁制到影完 好似lag一秒咁 都唔知做乜
你可能會話做乜有photo pro唔用要用原app
但如果我懶人mode開auto就唔太想用pro個介面
preview畫面細 得左邊一格 實體制細粒唔好禁
其實原生同photo pro preview一樣大
只係一個置中一個置左
明顯細一格喎

用返你幅相
我無部機淨係鋪頭望下都知
到底你有無部機
咪細個一行仔
我係你就潛左
潛條撚
你柒就收皮喇
仲未計16:9嗰陣原生係會上面啲制都會變透明,而photo pro就反而係縮細preview ,結果差好遠

其實計多左俾你
明眼人都知邊個話大細一樣柒撚左啦 你收皮啦
你岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞