Sony Xperia 1 III 四月十四日全球發佈

1001 回覆
95 Like 25 Dislike
整埋16:9啦,想睇有冇差三成

睇住先
唔見photo pro 圖源 睇下有無人upload
16:9一定係細好多
唔使嗌
本身都無打算講咁多
係見貼左圖比先出聲
以前鋪頭試埋x5 ii
細機用photo pro
preview更加細 細撚到唔想用
細機呢
我想要xperia compact系列呀
印象中compact細但厚 唔係好鐘意
一係執部XZ2 compact二手玩下囉
S845都唔失禮
完全明白你嘅感受
罪大影相lag係死症
咁多年都係冇撚改善過
就算而家Xperia 1ii都係咁
但Photo Pro又冇事架喎

講真呢d細微位咁多年都唔肯砍掉重練
證明呢間野真係冇心做
正常用家一早就放棄呢個垃圾牌子
前 Sony 粉絲,直至有人睇唔過眼送咗部iPhone11比我...
希望佢真係有一日生性出靚機
今年換左iphone12 pro
應該唔食回頭草
果然同我預言一樣
影相質素屌唔贏就轉屌影相體驗
總之Sony出唔到一百分嘅機就係垃圾啦
鬼叫以前Z,XZ,時代留低差印象咩,又油畫又轉圈又過熱,以前有壞印象現在又有其他選擇點會仲走返黎試Sony

除非有其他廠冇既突破性設計,否則都係陪跑多,反正賺到錢已經算係交到功課
咁咪唔好返來囉
唔使專登講堆廢話刷存在感
其實大家可唔可以總結一下罪中惡極唔好既地方

影相AI差
無更新
過熱??
食電??

我用緊HTC U11+,遲d轉過去會唔會有進步先
佢係玩SD卡既唯一大廠選擇
我對更新無要求既
影相我都算識玩pro,拿上手試左陣又唔錯喎

當然,呢代888我就唔會揀架啦
其實開呢個post意義係咩,咪盞引人攻擊,去番平常個post討論咪得囉

開個post都係刷存在感姐
手機台容得下十鳩幾百個apple
容不下兩三個Sony?
咩邏輯
罪大開post就是原罪
做過一次8字手勢就冇試過
我都冇試過
準過1仔
條柒頭仲話自己唔死忠
我都試過 去日本睇google map
iphone 勁準 部sony xz2成日錯方向
唔好意思 睇第二條片
都係覺得iphone影雲靚過x1 ii
我無追開你地sony post
只係偶然見到先講返當初唔買x1 ii 原因
鋪頭有心慢慢試都試到唔少野
有d問題即場試到唔駛買部機都知

如果過多排跌到4000以下
咪可能執黎當副機
開下掛機驚唔影相 始終部機靚仔
LG正式退出手機市場
https://lih.kg/2475725

學下LG ,我地好歡迎
關你閪事咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞