有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
松井珠理奈「私は、この楽曲を聞いて、あらためて自分には願いごとがいっぱいあるなと思ったんですけど、でもそれが宝の持ち腐れにならないように一つに絞ろうと決めて、20歳になった今、私の願いは、選抜総選挙でファンのみなさんとチャンピオンになることです」
救世珠嗌#1已經係日經post

好撚煩厭
如果下年櫻花真係過到救世珠就有花生食了
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花
今年由依上到神七嘅下年一定投櫻花

櫻花話下年唔玩,我就唔信嘅
不過下年乜人都走曬,個意思都唔大
贏到珠都wfc

其實下年第三章真係幾重大變化
畢竟元神7全部走曬,後來居上嘅柏木指原都走埋

基本上無乜舊面孔啦 除左禾珠
prr都講過第二章只係過渡期
新生代真係奈奈mion櫻花miru中井呢堆

新咩生代 呢班都就20
奈奈 美音 先係第三章下話

一路覺得拍馬路三果批/9期至13期係第二章
14,5期之後就第三章

SKE就6期以後再加Ego係第二章
奈奈 美音 先係第三章下話

一路覺得拍馬路三果批/9期至13期係第二章
14,5期之後就第三章

SKE就6期以後再加Ego係第二章

第二章人腳係齊,但仲未等到開始已經走曬
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

新咩生代 呢班都就20

無計啦營運拖下拖下
指柏彩今年都24,25
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

新咩生代 呢班都就20

我覺得如果奈奈唔早走可能會做三代目總監督 但我想奈奈出村唔好做奶媽
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

新咩生代 呢班都就20

我覺得如果奈奈唔早走可能會做三代目總監督 但我想奈奈出村唔好做奶媽

唔係話高朱先係三代目咩

又話奈奈嘅喂
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

新咩生代 呢班都就20

唔係話高朱先係三代目咩

又話奈奈嘅喂

唔係不嬲次總橫山 三總高朱咩
總監督呢啲位我成日覺得害人不淺
我同yui情熱大陸入面指原講嘅諗法一樣
點解其他member可以只需要諗自己,甚至搞村外嘅事去增加人氣
甚至乎可以走自己鍾意嘅路線(鹽,腹黑,性感)
但總監督就要犧牲曬自己
仲要唔知啲成員服唔服你,背後可能會諗你憑咩教訓我
觀眾又永遠覺得新一代比唔上Yui、Yui比唔上高橋南

加上奈奈份人咁緊張認真,好易大壓力
我唔想佢做

根本係豬頭骨位
點解其他member可以只需要諗自己,甚至搞村外嘅事去增加人氣
但總監督就要犧牲曬自己

我唔想佢做

根本係豬頭骨位

我覺得要廢左佢
但總監督就要犧牲曬自己

我唔想佢做

根本係豬頭骨位

我覺得要廢左佢

TKMN已經話過要廢啦
只不過又真係需要個人統領成gp嘅
總監督真係高橋南既一個特殊職位,其他人無必要亦都冇能為力
但總監督就要犧牲曬自己

我唔想佢做

根本係豬頭骨位

奈奈兼任STU之前講咗話aim Center
不過睇個勢運營想佢行總監督路線 (我覺得
因為由依之前都去過分團做兼任
之前公佈STU隊長,奈奈話唔想做
結果俾運營講咗幾句
就算佢唔想做,都要硬食
不要說了
見到由依咁真係心都痛埋
不要說了
見到由依咁真係心都痛埋

傳聞一接任五年唔走得
最記得nmb documentary
搞到彩姐喊,問點解不戰佢要企到咁後排
準1位永續次世代就有得企係paruru隔離

最頂唔順d人成日話佢跳得好
彩姐呢d就真係跳得好喇
最記得nmb documentary
搞到彩姐喊,問點解不戰佢要企到咁後排
準1位永續次世代就有得企係paruru隔離

最頂唔順d人成日話佢跳得好
彩姐呢d就真係跳得好喇

搶拍子加大動作就以為係跳得好
唔講彩姐,田野都好過佢

同埋佢永遠都會配d同曲風完全唔match既表情
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

新咩生代 呢班都就20

唔係話高朱先係三代目咩

橫山好似想佢繼,交接果陣都叫佢企隔離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞