有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
成班都唔識貨
識聽一定聽珠珠代c嘅前しか向かねえ

永遠記得
成班都唔識貨

永遠記得

找到了!
https://www.youtube.com/watch?v=wPVD6tkpHJI&list=PLXVtGRxysTcIUtK1W-P25Z-spif-pfjc-&index=15
成班都唔識貨

永遠記得

找到了!
https://www.youtube.com/watch?v=wPVD6tkpHJI&list=PLXVtGRxysTcIUtK1W-P25Z-spif-pfjc-&index=15

你班仆街係後面偷笑禾珠
以呢個節奏去到總選個日應該啱啱好#11

其實下年佢係咪登硬基
依家嘅48group睇,好難再似以前第三第四屆柏木同指原咁殺出嚟
依家可能入到神7,但要威脅到頭三名地位就唔似有能力

唔岩
呢兩三年來頭三位之間個票數差距有一大段距離
但係第三到第七之間d票數都係差幾千到一萬左右
所以你會見到頭兩位係會超越唔到
但係三到七位既位置係可以變同互換
咁下年頭兩位都唔玩既時候
除非有人可以將自己同下一位d票數一野拉開幾萬票
否則第一名仲係會有好多變數
雖然你可以參考返上年珠同櫻相差3萬幾票
但係我覺得櫻仲未到極限
今年兩個就算有票數差距我諗都係1萬左右
雖然你可以參考返上年珠同櫻相差3萬幾票
但係我覺得櫻仲未到極限
今年兩個就算有票數差距我諗都係1萬左右

小珠既極限已經到
係我櫻花發揮既時候啦
渡邊柏木指原又有生放送可以一齊發癲啦

最鐘意睇老野圍爐

最鐘意睇老野圍爐

出奇地佢地3個可以玩埋一齊

最鐘意睇老野圍爐

指原同柏木未入akb仲係九州早安飯已經識左
而myuyu 同柏木係三期生一齊玩 就係咁
禾珠話比你地聽今年就要#1
珠推籌旗好多錢
唔知會唔會衝速報賀下珠

最鐘意睇老野圍爐

指原同柏木未入akb仲係九州早安飯已經識左
而myuyu 同柏木係三期生一齊玩 就係咁

加上唔係官方一開始砌出嚟嘅敵對CP
三個都係自己捱出嚟,可能會識英雄重英雄
反而一開始砌出嚟嘅敵對CP真係冇邊對係好感情
會有戒心,唔反面互黑已經好好

我覺得中井係例子,其他受歡迎嘅成員都唔鍾意佢
唔知佢點捱落去,下單換C佢就等畢業啦

如果講ngt既mb 佢同胡杏兒都幾fd
有冇大睇咗stu 個short mv
同旅遊廣告一樣
2020年會否見到禾珠奧運擔大旗
正式登上國際舞台,雄霸天下

作為欅飯 梗係想櫸上
而家個勢咁旺 唔之keep 唔keep到落去
2020年會否見到禾珠奧運擔大旗
正式登上國際舞台,雄霸天下

如果48g2020仲未收皮上到奧運都算係咁
肥佬秋係奧運幹事會
有冇大睇咗stu 個short mv
同旅遊廣告一樣

正路,佢哋定位唔係吸引遊客咩

好想去正係去過岡山ja我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞