有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

好多AKB飯覺得咁先叫好架

你冇咩力就係省電 HEA

跳舞死用蠻力真係on9
通常個啲人心態係想搏人望
但其實好柒

成個AKB點止小珠係咁跳

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

係 屌你個名

去現場同佢講

幫我比考慮下

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

你覺得彩姐同 miruki 跳成點
佢地2個跳舞幾勁我覺得

最鍾意睇迷路跳舞,平時份人恰熟狗頭咁,跳舞果陣啲動作又到位,但又feel唔到死用力咁好好睇

迷路跳舞年資好似跳得仲耐過彩姐

未出道前迷路已經玩街舞
而彩姐就夾band

佢地2個拍埋跳舞好好睇..
往事只能回味
我鍾意丸既dear j
睇呢個post 就知
憎一個人嘅力量可能比鍾意一個人嘅力量仲大
https://youtu.be/OSF-rZKwTEs
佢真係去到邊食到邊
好期待栄新單邊個C 有傳#11掉C

如果新單趕在總選前發售,對祂選情一定有幫助 一定係除非唔係

但求俾一個半個鏡頭我家姐已經心滿意足

真係換c就好啦
希望真子入到選拔

集氣令禾珠第一 開創akb次世代第二章

今年有好多老野畢左業,唔可以由老野創造既48G衰係我地手上,為左令48G更上一層樓,將接力棒交俾後輩,所以我覺得今年我不拎第1係唔得既
另外,我都要令SKE更上一層樓,今年就由朕奪取頂點,朕站在頂點的位置救下ske
20歲既朕,要成為讓48G更上一層樓的人!
禾珠政見

著呢件衫好似d老雞

今年有好多老野畢左業,唔可以由老野創造既48G衰係我地手上,為左令48G更上一層樓,將接力棒交俾後輩,所以我覺得今年我不拎第1係唔得既
另外,我都要令SKE更上一層樓,今年就由朕奪取頂點,朕站在頂點的位置救下ske
禾珠政見

著呢件衫好似d老雞

芬蘭浴Center

真係換c就好啦

真係掉C 救世珠會唔會殺人架

真係換c就好啦

最多咪不甘心
希望佢唔好係c

真係換c就好啦

最多咪不甘心
希望佢唔好係c

人地要C總選單

岩岩先發現到
原來咁多年SKE既RH
你珠做C既歌都未試過拎第一

岩岩先發現到
原來咁多年SKE既RH

因為太多好歌

岩岩先發現到
原來咁多年SKE既RH

就算佢冇歌入,完全唔影響佢團內地位。啲飯又傻唔曬既,所以錢只會拎去投akb既rh

禾珠政見

著呢件衫好似d老雞

芬蘭浴Center

個浸風塵味濃到呢

岩岩先發現到
原來咁多年SKE既RH

就算佢冇歌入,完全唔影響佢團內地位。啲飯又傻唔曬既,所以錢只會拎去投akb既rh

原來如此
佢同佢d飯機心都好勁
左黐右黐刷CP,用錢又識用岩地方

岩岩先發現到
原來咁多年SKE既RH

禾珠AKB RH好勁架
SKE I dont fucking care

岩岩先發現到
原來咁多年SKE既RH

禾珠AKB RH好勁架
SKE I dont fucking care

今年個RH直頭執鬼埋
雖然solo con更有價值
希望真子入到選拔

+1
https://youtu.be/OSF-rZKwTEs
佢真係去到邊食到邊

08靚咗好多

利申:Sae單推路過 脫48飯好耐但係默默地追晒個post

http://www.bilibili.com/video/av8807668
25:06 十年櫻
真係柒到唔敢睇

佢喊個樣真係好樣衰
娘娘仲要唔理佢
佢仲要一直企人後面
笑到我

佢跳舞真係唔得
一味用蠻力同大動作就叫跳舞

跳左咁耐都咁核突

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

係 這裏!
優子跳舞都唔係蠻力 同埋佢唔洗搏人望
優子細粒唔放咁大唔得
你睇番UZA就知優跳得唔差同好型
珠都唔差啦 但有時真係好明顯想影佢同搏人望

其實我覺得有個先係實至名歸
未姬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞