有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
奈奈咁低

太認真了,冇人睇

佢應該要開始向外吸納多啲飯
講真,櫻花段總選政見真係好可愛
好少見佢賣萌賣到咁

上面有人講起豆腐成套捧#11
其實由頭到尾都係講佢點樣永續王者之位
佢先係女主演

你明佢口裡說不既心情未

鬼唔知佢會恨拎高位咩
唔通指原又會唔恨第一?
只係我覺得佢睇透咗,知自己真正目標係提升村外知名度
總選只是mean而唔係end
娘娘都未拎過頭五名,上年16名,但唔代表咩

冇諗過拎高位咁你參選黎把撚咩?
Btw提高村外知名度先會襟撈呀 起碼畢業都有飯食丫 識得將目光放遠先係正確態度
講真,櫻花段總選政見真係好可愛
好少見佢賣萌賣到咁

上面有人講起豆腐成套捧#11
其實由頭到尾都係講佢點樣永續王者之位
佢先係女主演

你明佢口裡說不既心情未

鬼唔知佢會恨拎高位咩
唔通指原又會唔恨第一?
只係我覺得佢睇透咗,知自己真正目標係提升村外知名度
總選只是mean而唔係end
娘娘都未拎過頭五名,上年16名,但唔代表咩

睇透左同知目標係提升村外知名度既關係係咩
佢就不嬲都知要升知名度架啦
但睇透左係指唔會再care總選成績喎
佢擔心到爆啦
如果佢唔會因為總選喊係咁叫春唔開心負面程度又爆哂燈 我一票都唔投理撚得佢死啦
如果佢唔會因為總選喊係咁叫春唔開心負面程度又爆哂燈 我一票都唔投理撚得佢死啦

櫻花:計劃通

禾珠要做大前輩

唔可以令珠珠傷心

要令珠珠咁
大家都係愛珠珠嘅 比啲火我
集中火力去投票
幫手刷數據

洗乜 琴日上b站睇 禾珠段政見最多人留言。。。
珠理奈軍團會為禾珠報仇 我好放心

http://www.bilibili.com/video/av10707372

隻鳥黐左線

好好笑 未食藥咁款
你咁都唔知睇唔透總選同知名度關係會點?
咪即係#1位囉 淨係識嗌第一但唔識諗知名度嘅問題
村內也文也武,村外繼續食塵

櫻花iq屌打#1
變左櫻花post

小小ACE一D都唔小

不過罪惡感好撚大

我呢

佢胸前賣點同你個名一樣
你咁都唔知睇唔透總選同知名度關係會點?
咪即係#1位囉 淨係識嗌第一但唔識諗知名度嘅問題
村內也文也武,村外繼續食塵

我唔知#1想點都唔想知佢想點
剩係知我櫻想借總選黎提升知名度其實都只係五十步笑百步 等佢真係唔選/唔洗日日出mail叫春喊苦喊忽我就信佢睇透啦
其實依家元神7,唔計麻友,最霉係咪女皇

應該係啦

應該係啦

正係知佢賣衫啲鋪執左但佢唔係都有接劇咩

應該係啦

好似有做舞台劇

應該係啦

好似有做舞台劇

淨係記得火星異種

應該係啦

好似有做舞台劇

淨係記得火星異種

重有真田十勇士舞台劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞