有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
最記得nmb documentary
搞到彩姐喊,問點解不戰佢要企到咁後排
準1位永續次世代就有得企係paruru隔離

最頂唔順d人成日話佢跳得好
彩姐呢d就真係跳得好喇

搶拍子加大動作就以為係跳得好
唔講彩姐,田野都好過佢

田野跳舞咁勁 救世珠點比 高橋南P既dance選拔都係田野企C 救世珠係隔離只是陪襯

請問有冇人有
田野跳舞啲片睇
我剩係搵到一段cm
之前坂道AKB出歌入有佢
有人插唔應該有佢係度
話個個都新過佢
之後有人死頂話
因為得珠先制衡到平手嘅氣場
話佢center氣場勁過平手

無嘢駁人就搵樣唔知點量化既屬性出嚟講

不如話佢個八字注定要企c啦
有人插唔應該有佢係度
話個個都新過佢
之後有人死頂話

到宜家我都唔知氣場係咩黎 食得架?
有人插唔應該有佢係度
話個個都新過佢
之後有人死頂話

之前我都問過,有巴打好似話氣勢咁上下既嘢

但我覺得你企得c,白啲講其他人就似你既伴舞,企又企最前,自然會係觀眾既焦點,有時c果套裝又特別過人,好難無氣勢
有人插唔應該有佢係度
話個個都新過佢
之後有人死頂話

少年你太年青 氣場咪即係霸氣咁上下野 唔識可以google 下
唉幾時先可以飛到 好日唔飛 一飛又黑雨 飛機又衝出黎柒

彩姐呢d就真係跳得好喇

唔講彩姐,田野都好過佢

田野跳舞咁勁 救世珠點比 高橋南P既dance選拔都係田野企C 救世珠係隔離只是陪襯

請問有冇人有
田野跳舞啲片睇
我剩係搵到一段cm

http://www.bilibili.com/video/av3914093

彩姐呢d就真係跳得好喇

唔講彩姐,田野都好過佢

請問有冇人有
田野跳舞啲片睇
我剩係搵到一段cm

http://www.bilibili.com/video/av3914093

我就係睇呢段先覺佢跳舞勁
有人插唔應該有佢係度
話個個都新過佢
之後有人死頂話

但我覺得你企得c,白啲講其他人就似你既伴舞,企又企最前,自然會係觀眾既焦點,有時c果套裝又特別過人,好難無氣勢

生駒呢mio呢
非黑,其實我覺得麻友指原都冇乜氣場

我覺得冇氣場都係好事
會令人目光分散去睇其他人
當然啦 但c係都咁識諗先係好啦

彩姐呢d就真係跳得好喇

唔講彩姐,田野都好過佢

請問有冇人有
田野跳舞啲片睇
我剩係搵到一段cm

之前仲有個akbingo 有個musical既audition 我係個到開始覺得田野好掂
有人插唔應該有佢係度
話個個都新過佢
之後有人死頂話

生駒呢mio呢
非黑,其實我覺得麻友指原都冇乜氣場

麻友企C真係冇乜氣場

彩姐呢d就真係跳得好喇

唔講彩姐,田野都好過佢

請問有冇人有
田野跳舞啲片睇
我剩係搵到一段cm

之前仲有個akbingo 有個musical既audition 我係個到開始覺得田野好掂

佢同梅田仲贏埋個女主角tim

又痴
咁都好意思話同兒玉同年 個樣咁老

又痴

咁兒玉咪有機拎第一?
因為20歲就要有第一

又痴

唔係兒玉出post
佢都唔會tag 人

又痴

咁兒玉咪有機拎第一?
因為20歲就要有第一

你係大Ace咩 睇下自己咩新鮮蘿蔔皮啦

又痴

咁兒玉咪有機拎第一?
因為20歲就要有第一

兒玉今年都唔玩
兒玉唔係大過珠咩

話佢係姐姐般既存在
兒玉唔係大過珠咩

話佢係姐姐般既存在

佢好似係96
禾珠97

又痴

咁兒玉咪有機拎第一?
因為20歲就要有第一

兒玉今年都唔玩

係喎
我正式宣布所有20歲都有機第一
居然無人話佢想吸兒玉票
居然無人話佢想吸兒玉票

佢要痴所有人!!!!!!!!!
居然無人話佢想吸兒玉票

佢要痴所有人!!!!!!!!!

下個會唔會係彩姐
仆街
覺得救世珠C個首費洛蒙幾好聽tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞