有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
留名

agree
其實點解唔比崩卡做ske c
佢都有第7
佢都有第7

佢憑咩同救世比?
佢都有第7

有unit 有solo 好過企c啦,企次c分分鐘畀人咬

阿卡琳咁醒點會嗱屎上身
佢都有第7

我覺得營運嫌佢唔夠靚

諗太多了
係因為有救世珠
佢都有第7

我覺得營運嫌佢唔夠靚

諗太多了
係因為有救世珠

好心比人上下位

我家姐等緊上位,求下妳唔好搞洗腳婢,放過八期
家姐係要即刻推,入團年齡太大、遲左就會好似奈和咁

其實你們講緊邊個

其實你們講緊邊個

矢作姐姐
一個入ske8期
一個入akb16期
不過家姐成22
都真係幾大
大齡入團唔緊要,但要自己好主動,成功例子:惣田

用左一年時間左右就握到同柴田須田齊名,真心好勁
一個入ske8期
一個入akb16期
不過家姐成22
都真係幾大

每次招人總會有老野 好似係

其實你們講緊邊個

矢作姐姐

幾靚女

佢係叻女黎
又聰明 又唔知係咪因為年紀大d成熟個人好成熟

佢係叻女黎

係個ace好唔成熟

佢係叻女黎

係個ace好唔成熟

惣田大學生嚟架 點比

其實你們講緊邊個

矢作姐姐

幾靚女

快點幫我睇牙

佢係叻女黎

係個ace好唔成熟

惣田大學生嚟架 點比

大ace因為ske冇人才而勞心勞力
搞到高中未畢業
第19次啦

圖2中間的粉字是【我要成為第一……不,我要成為冠軍】
圖2右邊的採訪內容大致是【我的飯都說“希望你能拿第1”,而且我今年也20歲了,今年對於我而言是值得紀念的一年總選舉,指原和渡邊都是在20歲的那一年拿到第一的,我也想要接著她們拿個第1】
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞