有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
新po而家先留名

同我大大力推到11獻比我珠
彩姐fans今年食住花生睇大戰

唔投NMB呀?

講緊單推
我覺得就算愛屋及烏箱推,但唔係真係自己推嘅成員
好難賣腎投票,頂多象徵式一兩票始終真金白銀
個壓力會細好多

唔投
講起安娘畢業
簽到事務所真係嚇一跳⋯
有冇專家講兩句

板野間事務所

佢其實當初被湯淺讚為天才,又有天分又勤力,跳舞又勁,但就唔知點解紅唔起,由最前排慢慢跌出選拔。希望以後可以有好發展啦
講起安娘畢業
簽到事務所真係嚇一跳⋯
有冇專家講兩句

板野間事務所

佢其實當初被湯淺讚為天才,又有天分又勤力,跳舞又勁,但就唔知點解紅唔起,由最前排慢慢跌出選拔。希望以後可以有好發展啦

勁野黎
H社主力係演員 其次係綜藝

PRR 自己放上twitter, 估唔到佢仲會放akb 野出黎,當年佢真係好無敵
邊個係安娘

SKE 2期生

石田安奈

當年第一批兼任去AKB既成員

順帶一提我個人覺得佢個catchphrase 係全SKE最好

PRR 自己放上twitter, 估唔到佢仲會放akb 野出黎,當年佢真係好無敵

佢有係twitter講覺得48單好好聽定歌詞好
邊個係安娘

SKE 2期生

石田安奈

順帶一提我個人覺得佢個catchphrase 係全SKE最好

人又靚跳舞又勁

我係睇佢做印尼炒飯覺得幾靚
先搵下係邊個
先知叫paruru. 係akb48
先開始留意偶像團

話說迷路開左微博係咩玩法

我係睇佢做印尼炒飯覺得幾靚
先搵下係邊個
先知叫paruru. 係akb48
先開始留意偶像團

印尼炒飯已經係就快走
好慘呀你,推個陣已經走緊,愛得太遲

佢最全盛係永遠的壓力,正到dum 一聲
大家覺得吉田朱里
今次總選可以去到幾多位?

美優紀

唔明點解要開微博
係SKE嘅人
我有留意46,hkt akb nmb
但唔會留意ske,特別係玲奈走咗之後
因為唔鍾意珠唔想加推ske成員之後
睇住佢比珠打壓,會好谷氣
睇偶像都係為開心遮
所以成日話救世珠拎一位會做gateway比人認識ske
我覺得係倒米居多

同一個諗法
見到崩卡入神7先留意返ske
但都係唔會推任何一個ske
唔想睇住自己推比人廢左做洗腳婢
見到崩卡就算入神7都冇c做有乜用
我以前覺得要超越珠先有得改c
但而家覺得超越左營運會瘋狂加推

美優紀

唔明點解要開微博

去中國發展 但我寧願佢去台灣發展
邊個係安娘

SKE 2期生

石田安奈

個body 好正

美優紀

唔明點解要開微博

這就是迷路姬
中國的迷路姬
世界的迷路姬
睇緊ske 個zero position
ske 8同大場最新個集

覺得日本啲階級觀念好恐怖
咩都係前輩優先咁
睇緊ske 個zero position
ske 8同大場最新個集

覺得日本啲階級觀念好恐怖
咩都係前輩優先咁

最霸氣果渣都走曬啦 桑原果時嚇到丸子唔敢出現係同一個室

娘娘都有講過佢坐係度身邊就算有空位出埋聲叫人坐都冇後輩夠彊坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞