有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

http://www.bilibili.com/video/av8807668
25:06 十年櫻
真係柒到唔敢睇

佢喊個樣真係好樣衰
娘娘仲要唔理佢
佢仲要一直企人後面
笑到我

佢跳舞真係唔得
一味用蠻力同大動作就叫跳舞

跳左咁耐都咁核突

好多AKB飯覺得咁先叫好架

你冇咩力就係省電 HEA

跳舞死用蠻力真係on9
通常個啲人心態係想搏人望
但其實好柒

成個AKB點止小珠係咁跳

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

你覺得彩姐同 miruki 跳成點
佢地2個跳舞幾勁我覺得

我好少睇NMB喎

你問我 我腦入面冇出現到任何影像

http://www.bilibili.com/video/av8807668
25:06 十年櫻
真係柒到唔敢睇

佢喊個樣真係好樣衰
娘娘仲要唔理佢
佢仲要一直企人後面
笑到我

佢跳舞真係唔得

跳左咁耐都咁核突

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

佢地2個跳舞幾勁我覺得

最鍾意睇迷路跳舞,平時份人恰熟狗頭咁,跳舞果陣啲動作又到位,但又feel唔到死用力咁好好睇

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

佢地2個跳舞幾勁我覺得

最鍾意睇迷路跳舞,平時份人恰熟狗頭咁,跳舞果陣啲動作又到位,但又feel唔到死用力咁好好睇

只睇Must be now 計

一直覺得迷路跳得好過彩

當然彩都好不過迷路更好

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

咁你咁講個個都唔識跳家啦
不如自己覺得好=跳舞好啦

優子係節目當面俾人講過話跳舞動作太大

有冇睇過優子跳DEAR J? 同板野原片比下你就知問題係邊

我都話會俾人屌架啦梅島夏代呀嘛 點敢笑

記得呀 不過首歌係板野跳先 優子用返自己風格跳虎牙巴你咪覺得唔係咁岩feel囉 都冇屌 只係想講跳舞既野有人鐘意超頻 有人鐘意細緻 但前提當然唔可以同本身隻舞差太遠啦 你地可以唔鐘意睇珠跳舞 但話佢唔識跳舞既 我諗48group有一半人以上都可以返屋企
Ps.梅島夏代 呢個排法 我又真係覺得幾岩 梅田彩好似最勁

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

佢地2個跳舞幾勁我覺得

迷路跳舞年資好似跳得仲耐過彩姐
SKE48芝智也副支配人、HKT48に異動「ファンの方に支えられた4年間だった」

湯渣獨裁統治延續
SKE繼續沉淪

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

佢地2個跳舞幾勁我覺得

迷路跳舞年資好似跳得仲耐過彩姐

未出道前迷路已經玩街舞
而彩姐就夾band
SKE48芝智也副支配人、HKT48に異動「ファンの方に支えられた4年間だった」

湯渣獨裁統治延續
SKE繼續沉淪

我睇ske官方twitter
第一眼仲以為芝要RIP
覺得珠跳舞唔好等於一半人返屋企

咁幾唔鍾意佢都好
佢跳舞都一定係算好個批

咁當然你可以做一個盲反踩到佢係全gp最差既

湯渣獨裁統治延續
SKE繼續沉淪

呢排ske宣傳好左d,
好多人都話係佢功勞

湯渣獨裁統治延續
SKE繼續沉淪

呢排ske宣傳好左d,
好多人都話係佢功勞

請問有冇人講下救世珠同湯渣有咩關係
好期待栄新單邊個C 有傳#11掉C

如果新單趕在總選前發售,對祂選情一定有幫助 一定係除非唔係

但求俾一個半個鏡頭我家姐已經心滿意足

前提係你家姐有選拔先得wor

係咪話新單去台灣拍mv

啲人話見到08

希望有啦 8期公演失蹤一星期 未確定是否同團
但我對家姐有信心

係咪話新單去台灣拍mv

啲人話見到08

係 之前傳韓國 跟手台灣目擊報告

但我對家姐有信心

不過家姐真係入到選拔既都幾驚喜 因為正路仲以為會係揀る

但我對家姐有信心

不過家姐真係入到選拔既都幾驚喜 因為正路仲以為會係揀る

正路就係
我都覺得奇怪,休演撞拍攝日期,希望好似你個名咁,年紀大都上到位,不過都要睇佢自己造化
票我就投硬架喇

佢喊個樣真係好樣衰
娘娘仲要唔理佢
佢仲要一直企人後面
笑到我

佢跳舞真係唔得

跳左咁耐都咁核突

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

係 屌你個名
所以我無講錯呀 佢的確係唔同dearj 個種風格dear j的確唔應該下下動作啪到盡

佢喊個樣真係好樣衰
娘娘仲要唔理佢
佢仲要一直企人後面
笑到我

佢跳舞真係唔得

跳左咁耐都咁核突

跳舞死用蠻力真係on9
但其實好柒

開名啦

我話優子係唔係會俾人屌

係 屌你個名

去現場同佢講

#11掉ske c我黑少陣佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞