有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
[quote]靠北秋肥個page又係度黑櫻花
黑唔緊要,但佢哋黑嘅係櫻花提及坂道令佢覺得好煩惱之類
事實上坂道個勢係旺啲喎,擔心好正常姐

我只係feel到好多珠推係度黑櫻花

最大嘅潛在威脅
勢頭又勁
梗係要黑佢

佢講得幾好

https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1495159469.A.48D.html

唔知有冇人翻譯救世珠個段想睇佢寫咩

微博有

咁喜歡摔角就轉去打啦
阻住曬

最大嘅潛在威脅
勢頭又勁
梗係要黑佢

佢講得幾好

https://www.ptt.cc/bbs/AKB48/M.1495159469.A.48D.html

微博有

想SKE七人入選拔但噏唔出第七個人既名

Er......er........er

最大嘅潛在威脅
勢頭又勁
梗係要黑佢

佢講得幾好

微博有

咁喜歡摔角就轉去打啦
阻住曬

總選完應該唔會再提
可否不要quote珠鋼棒

最大嘅潛在威脅
勢頭又勁
梗係要黑佢

佢講得幾好

微博有

咁喜歡摔角就轉去打啦
阻住曬

總選完應該唔會再提

燦神召喚!
我諗佢以後有鏡頭就會講要第一
一有佢鏡頭都會講第一
難為了fans 根本當fans係工具
真係逼死佢fans
一有佢鏡頭都會講第一
真係逼死佢fans

好似人地珠飯癡心情長劍咁,可以樣樣野都為晒救世珠去做
松井珠理奈「私は、この楽曲を聞いて、あらためて自分には願いごとがいっぱいあるなと思ったんですけど、でもそれが宝の持ち腐れにならないように一つに絞ろうと決めて、20歳になった今、私の願いは、選抜総選挙でファンのみなさんとチャンピオンになることです」
救世珠嗌#1已經係日經post
禾珠話拎左#1 48g先可以開啟下一章
有無諗過其實祂畢業/讓位 48g先可以世代交接 ske先有希望
一有佢鏡頭都會講第一
真係逼死佢fans

篇野祂話班珠推要為祂報仇
笑4左 講到紅白#11位唔卵係珠推投
就算係一票 都係愛嘛
係咪暗屌梗話珠推教徒羞家
禾珠話拎左#1 48g先可以開啟下一章
有無諗過其實祂畢業/讓位 48g先可以世代交接 ske先有希望

佢咁自我,應該唔會犧牲小我,完成大我
如果下年櫻花真係過到救世珠就有花生食了
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花
今年由依上到神七嘅下年一定投櫻花
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

比啲我火
一有佢鏡頭都會講第一
真係逼死佢fans

就算係一票 都係愛嘛

暗示珠推要賣樓賣車 推埋老婆條女老母落火坑
最好借埋財仔訓身投禾珠
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

櫻花話下年唔玩,我就唔信嘅
不過下年乜人都走曬,個意思都唔大
贏到珠都wfc

其實下年第三章真係幾重大變化
畢竟元神7全部走曬,後來居上嘅柏木指原都走埋

其實除咗ske其他各團啲後起之秀都上緊位
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

基本上無乜舊面孔啦 除左禾珠
prr都講過第二章只係過渡期
新生代真係奈奈mion櫻花miru中井呢堆
淨係留意到總選,人哋望緊已係48團以外嘅事

除左總選禾珠甚麼也不是
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

基本上無乜舊面孔啦 除左禾珠
prr都講過第二章只係過渡期
新生代真係奈奈mion櫻花miru中井呢堆

不過佢地要推出村外仲難過班初代好多
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

身為櫻花飯,已經諗到如果櫻花下年拎到第一會點黑,肯定話d前輩走哂你先拎到咋

龍門任佢地搬
一有佢鏡頭都會講第一
真係逼死佢fans

就算係一票 都係愛嘛

暗示珠推要賣樓賣車 推埋老婆條女老母落火坑
最好借埋財仔訓身投禾珠

自己飯數少到可憐 要班飯賣埋半邊腎去撐佢報仇
珠推真係自求多福
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花

贏到珠都wfc

身為櫻花飯,已經諗到如果櫻花下年拎到第一會點黑,肯定話d前輩走哂你先拎到咋

龍門任佢地搬

呢啲真係為黑而黑
akb第二章係以第一章既主角自己走哂做完結
然後第三章係以第二章既主角開始走做開始
奈奈 美音 先係第三章下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞