有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有冇大睇咗stu 個short mv
同旅遊廣告一樣

正路,佢哋定位唔係吸引遊客咩

好想去正係去過岡山ja我

我啱啱三月去完岡山/廣島/福岡 唔錯

嚟緊諗住去東京
未去過

係呢到都見到你 記唔記得me dragon poker
原來你都支持救世豬
Btw 我都啱啱去完廣島福岡岡山

記得
你都好偶像

ps我以家先知寺田蘭世原來係乃木坂成員

以前成日係dp post見到都唔知呢個名點解

仲有黑爺都過咗嚟不過係nba post
連我優佳里都多人睇過#1

優佳里堅大波

唔係講笑,真係人靚波租

優佳里堅大波

唔係講笑,真係人靚波甜

優佳里堅大波

唔係講笑,真係人靚波甜

多謝支持我女人
不過佢一直都上唔到位
今年我一定會盡力幫佢上第28位(佢嘅目標)

優佳里堅大波

唔係講笑,真係人靚波甜

多謝支持我女人
不過佢一直都上唔到位

教主 點解係28位 咁你加油 不過想講一個開台10分鐘 一個開台成半個鐘 人數上真係唔明有咩好比較

垃圾

優佳里堅大波

唔係講笑,真係人靚波甜

多謝支持我女人
不過佢一直都上唔到位

教主 點解係28位 咁你加油 不過想講一個開台10分鐘 一個開台成半個鐘 人數上真係唔明有咩好比較

記住
要指出救世珠的過失,從而可以令佢改過係我看也是地嘅責任

優佳里堅大波

唔係講笑,真係人靚波甜

多謝支持我女人
不過佢一直都上唔到位

記住
要指出救世珠的過失,從而可以令佢改過係我地嘅責任
身為國民偶像十年難得一見嘅原石
潛力與實力並重嘅救世主
點可以開咗10分鐘人數都依然少過一個洗腳婢

佐々木優佳里 退出了聊天室

原來你都支持救世豬

記得
你都好偶像

我以為動漫人物黎
我主力係追開perfume
本來都幾鍾意救世豬 但見住佢近年越黎越on9

原來你都支持救世豬

記得
你都好偶像

我以為動漫人物黎
我主力係追開perfume
本來都幾鍾意救世豬 但見住佢近年越黎越on9

離教見證
佐々木優佳里 退出了聊天室

早幾日個公演
佢問可唔可以入返12期個谷

套NGT 番組又幾好睇
題外話
Family Mart d扇(我鋪頭計)最搶手係さし 無晒
跟住我個名得翻一把
麻友少量
櫻花個d無乜點郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞