有無人好憎松井珠理奈(8)要不是救世珠48G完蛋了

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
總監督真係高橋南既一個特殊職位,其他人無必要亦都冇能為力

冇錯
邊個揹住呢個職位真係被累死
如果下年櫻花真係過到救世珠就有花生食了
可惜今年要推由依上神七
唔係一定投櫻花
今年由依上到神七嘅下年一定投櫻花

櫻花話下年唔玩,我就唔信嘅
不過下年乜人都走曬,個意思都唔大
贏到珠都wfc

其實下年第三章真係幾重大變化
畢竟元神7全部走曬,後來居上嘅柏木指原都走埋

基本上無乜舊面孔啦 除左禾珠
prr都講過第二章只係過渡期
新生代真係奈奈mion櫻花miru中井呢堆

新咩生代 呢班都就20

我覺得如果奈奈唔早走可能會做三代目總監督 但我想奈奈出村唔好做奶媽

唔係話高朱先係三代目咩

橫山好似想佢繼,交接果陣都叫佢企隔離

似係畀高朱接架喇 不過到時都唔知會唔會畢業走人
成日推推下人又唔推
推真子,話要捧佢做C嘅接班人,結果推到一半冇咗力
推027,選拔常任但又係推得唔湯唔水,拍劇、單曲有份但永唔會係重要人物
奈奈美音擺係度嘅人才又唔用,日日夜夜捧個SKE嘅救世珠
就連陪酒同摔角,名義上櫻花女主但救世珠仲多戲過佢

唔係推真子無力 係佢總選唔掂 結果唔推又上到19
027就咪講啦強推之恥
最記得nmb documentary
搞到彩姐喊,問點解不戰佢要企到咁後排
準1位永續次世代就有得企係paruru隔離

最頂唔順d人成日話佢跳得好
彩姐呢d就真係跳得好喇

搶拍子加大動作就以為係跳得好
唔講彩姐,田野都好過佢

同埋佢永遠都會配d同曲風完全唔match既表情

不戰站位真係有病 34玲奈站位仲衰過阿彩
成日推推下人又唔推
推027,選拔常任但又係推得唔湯唔水,拍劇、單曲有份但永唔會係重要人物

馬路5結局仲要死淨救世珠 on99
成日推推下人又唔推

有暗示

彩姐呢d就真係跳得好喇

唔講彩姐,田野都好過佢

咩叫田野都好過佢
講跳舞有幾多個拍得田野呀
成日推推下人又唔推

有暗示

睇到櫻花比警察亂槍掃射
我覺得我浪費左人生幾個鐘
唔知做乜9 全世界死曬
得救世珠好型咁殺返兇手
成日推推下人又唔推

有暗示

睇到櫻花比警察亂槍掃射
唔知做乜9 全世界死曬
得救世珠好型咁殺返兇手

今次豆腐都差唔多架啦

彩姐呢d就真係跳得好喇

唔講彩姐,田野都好過佢

咩叫田野都好過佢
講跳舞有幾多個拍得田野呀

睇少少已經覺得佢好跳得

禾珠
成日推推下人又唔推

有暗示

睇到櫻花比警察亂槍掃射
唔知做乜9 全世界死曬
得救世珠好型咁殺返兇手

今次豆腐都差唔多架啦

好撚on9 唔想再睇佢

禾珠

不甘心
禾珠講左咁多次第一 班記者當佢無到
心痛禾珠
前4都幾無睇頭 反而神7吉左3個位睇下邊個爭到
禾珠講左咁多次第一 班記者當佢無到
心痛禾珠

竟然無人將祂放在眼內

有冇link?
有冇提高娘娘條裙link?
有冇提高娘娘條裙link?

http://www.bilibili.com/video/av8807668
25:06 十年櫻
真係柒到唔敢睇
留明學野
想再一次宣傳下我櫻 阻阻大家兩分鐘時間

啱啱follow返佢琴晚同啱啱今晚決定做既事
我簡單咁講下

唔知大家有無留意 佢係twitter做左個公約
佢為左想謝票 為左想令每一個飯覺得自己投既票都係值得既 想為啲飯出返一份力而去做呢個公約

1.自駕行!全國感謝訪問
自己揸車去大家都鍾意既唔同地元,直接傳達感恩既心。(雖然宜家無車牌 但拎到就會開始)
2.櫻花假面既全國感謝訪問
訪問大家都鍾意既唔同地元,就算一個人都想將笑容擴散到唔同既人身邊。
3.393939!39個鐘既showroom
39個鐘入面都唔會停既showroom
演出企劃構成全部都係自己整既39個鐘
有時可能會小睡一個鐘,但係唔停咁播出

希望大家就算唔會投票 都去支持下佢呢個公約
順便RT下幫手擴散開去 多一個人知道都算多一份支持
唔該大家

順帶一提小弟投既係3 覺得比較有趣同佢會無咁辛苦
1同2有啲9up成分過高同難啲做到
想再一次宣傳下我櫻 阻阻大家兩分鐘時間

啱啱follow返佢琴晚同啱啱今晚決定做既事
我簡單咁講下

唔知大家有無留意 佢係twitter做左個公約
佢為左想謝票 為左想令每一個飯覺得自己投既票都係值得既 想為啲飯出返一份力而去做呢個公約

1.自駕行!全國感謝訪問
自己揸車去大家都鍾意既唔同地元,直接傳達感恩既心。(雖然宜家無車牌 但拎到就會開始)
2.櫻花假面既全國感謝訪問
訪問大家都鍾意既唔同地元,就算一個人都想將笑容擴散到唔同既人身邊。
3.393939!39個鐘既showroom
39個鐘入面都唔會停既showroom
演出企劃構成全部都係自己整既39個鐘
有時可能會小睡一個鐘,但係唔停咁播出

希望大家就算唔會投票 都去支持下佢呢個公約
順便RT下幫手擴散開去 多一個人知道都算多一份支持
唔該大家

順帶一提小弟投既係3 覺得比較有趣同佢會無咁辛苦
1同2有啲9up成分過高同難啲做到

投左3 希望中間可以直播訓教 唔係既話有Dchur
佢話會可能小睡一個鐘 寧願睇佢成晚點訓
都唔想佢咁辛苦
佢話會可能小睡一個鐘 寧願睇佢成晚點訓
都唔想佢咁辛苦

訓訓下唔記得起身 訓足12個鐘都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞