[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
得1次
係喎,膠左
試咗10幾場 好撚過癮
起手有垃圾同步 = 一隻流星龍
加埋混源龍真係cls 有以前雷龍嗰個feel
不過內戰好睇運氣 同埋會比R4曱甴 hard counter
但前題係你要先攻後攻冇吹起等食陷
月光大怪一拳打爆佢
所以片入面嗰副咪落三張聖槍
混源龍非指定 講到尾都係睇派牌員
羽掃是時候出黎啦
防指定都避唔到混元龍,不過又用龍做主軸我有少少
打rank玩zexal真係好爽
一野4000攻反cup
問吓白龍deck點樣先可以打活動高攻啲?
今次活動用額外怪打3倍,流星龍5倍
白龍額外d精靈龍2500攻唔算好用

試下我我我劍士/僵硬龍/海咬龍呢d可以打兩次嘅超量+守護者之力反而有得諗
https://youtu.be/b36Yc-X-q6U

抄呢套新版爺爺卡

屌你老味20場都唔work
老埃不嬲fun deck黎,只求開心唔好講穩定

好手起上黎連續五六場ftk,衰起上黎連輸廿場有突
呢幅點召真閃光龍
技能出隻高程度同步士/塊香口膠效果
新手啱啱入坑 打算輕鬆玩
對呢三套有興趣 超量 流星龍 青眼
想問邊套比較容易入口,可以玩耐少少
Btw 買咗個多石多卷帳,會微課
淨係睇過動畫,未接觸過卡game
流星龍最平
買3副就基本夠砌
有一定強度
但強度到點有待驗證
呢個日本youtuber玩開娛樂向OTK
Just for Fun, 唔洗太認真

打活動好好玩
一round打三四次
岩岩屎忽痕del game 再開個新ac 玩下抽卡....

around 3000 石抽到九柱神同戰車
500 ~ 700 石抽埋 2 粒白石

仲未計我之前原價抽黑旋(抽足2大包, 第3張ur 卷換), 而家半價就抽到

點睇都好似直接玩新ac 好d ?

舊個個ac 玩左2, 3 星期

Ching EQ幾高個聊天室竟然仲開住
我見到就覺得煩
得閒抽下水,1號房多數出聲都係個幾個咋嘛

整咗呢個,可以三條龍同時在場
但仲諗緊可以點改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞