[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我見到又鳳凰又盛都廢事上,而家知又唔加人數又難上又難打,hold死佢算
唔該上面咁多位巴打

咁我都 hold 住而家49 算
你可以升到52/3,我記得50前路人有一兩副auto好易炒車,反而52會比較易
我試下AUTO 多一排睇睇先
更新左之後換左少少卡落月光度, 暫時好似都幾穩
而家出面d 獸族2星超量 no 64 deck點組?
安全兔拉怪魔轟神怪活動加攻

No64隻怪coin食蜘蛛除外直接消失

活動獸族魔轟神

但係成日俾白龍/神鷹打爆
仲有冇得執
今日轉左岩石族
磁石戰士又可以出動了

in磁石we trust
其實燕巢有咩用
咩情況用佢?
又可以避招 又可以喺牌組揀特定怪黎召
個人覺得好勁
啱啱出果陣微課過,走果時未出GX世界。記得自己齊墓守,神鷹,青眼白龍deck,DM世界啲角色升晒。鏡壁,栗子球,控制器齊三張,好似有十幾張UR。

而家想入返坑,但又唔熟而家個環境變成點。
想問下你地覺得我用返舊account玩,定幾廿蚊買個多石account再重新玩好?
泛用陷齊唔齊?
我諗唔齊掛,果時冇開放咁多卡包,有鏡壁已經好勁
印象好似有颱風,閃電爆裂囉
屌呀, 原來呢度有得換卡, 咁佢出面show 個d 同呢度有咩分別
我以為得出面個d 佢過一排會轉
仲全部買哂3 張 用哂 d UR SR 石

基本個d唔會變
有錢有石就換得

同埋呢個基本張list同出面會變張list d卡唔同

石呢d儲下就有啦
如果想入番坑 建議買個多石帳好d
以前d卡已經唔入流 除咗栗子球 宇旋呢d仲有d用
有課開就唔使刷,啲新人物石夠你滿幾次9999,三粒栗子球仲可以拎黎玩雷龍
最唔捨得就係栗子球😂😂😂
三張幻神係咪之前miss咗就冇㗎喇?
嗰啲石多到瀉啦
三粒粟子球抵返晒 而家點會返去抽嗰pack
開服玩到依家都係啱啱先拎300張鑽卡個icon原來已經1632日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞