[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
神鷹場駛唔駛3?
我暫時得1

黑旋我仲諗緊用唔用周年ur 換
唔使啦
技能都內置
用技能算啦
就算用Gay伴 都係落1夠
唔該2位巴打
想問目前最用腦係咩deck
靈獸
須則廢話,真係覺得睇運

以前有期做乜都順搵到下偏財果期要抽3既卡都會喺10-50包內完成,但依2年運滯,連玩依隻驚好多時都要落底30包先抽到

新手入坑真係唔建議白龍,一黎各方面過得去中上咁但未到好撚勁,二黎用既人太多,缺點打法俾人睇通曬,真係有石要組組神鷹好過各方面都全面好過白龍,而且根據以前經驗唔知點解神鷹通常都好遲先會neff

尤其是我依啲又愛白龍又愛殺龍巴絲既,主ac未組到殺龍前用白龍真係用愛發電,上傳易但上王好難
遊戲王係咪好難上?同埋想問吓啲換卡券應該換咩卡?
月頭Tier表大戰
月中相對易d
主要對手 發牌員
用d 正常deck 肯farm就上到
2月連續3次輸升王戰
之後就無再用心打
發牌AI我屌你老母
升王戰升階戰,副牌明明一樣

先後手派牌完全對手so曬,對家手牌次次靚到鬼一樣,傳5去返傳1,真係屌佢老母
咁我想問吓啲R SR UR換卡券應該換啲咩?而家用緊白龍deck
利申:新手
sr換手掣/風箏
其他是但

有白龍樣嘅ur/sr夢幻券就要小心換
得佢哋先換到卡盒嘅卡
新手組神鷹啦,又平又勁冷選重武,都係全部都一包搞掂曬仲有免費卡可以用,根據往績就算神鷹再屈都會好遲先neff

賢士後回坑就組白龍,新手組白龍會比較嘥石又唔算好勁最多算各方面中上但卡手問題唔太穩定,ur卷你可以睇下夠唔夠因果切斷,鎖鏈,閃電爆裂夠唔夠用,個人比較推閃電爆裂,最緊要有賢士要齊3,仲有白龍落埋深眼好多時可以殺人一個措手不及,最後防線之餘仲可以大量燒人血,尤其是對電子龍

仲有千祈唔好嘥石bf,黑魔導型但用愛發電果啲,一黎唔勁跟唔上二黎貴,因為我跌到落底都會用下bf型下,而家meta真係慘不忍睹,明明爆發力勁過好多tier,但破既方法太多,一個唔該撞到啲全場封效一rd,唔食效,重陷冚牌或者你先手,已經真係輸左8成,好難翻盤
即係而家黑魔導士嘅Deck全部都係廢?因為我都係玩回憶,所以已經課金組咗副白龍deck玩,仲諗定整副黑魔導士玩吓添
暫時黑魔導限左通訊,平均中下水平左右,好講彩數
我嗰陣都係
用月光,一上手三張融合一張黃鼬
轉用白龍,兩調和兩白龍跌撚到落傳2
風箏可以去Trader換喎
黑魔導
舊年10月底回坑
用咗2張龍頭券換1陣1導航
之後用石抽多1陣1導航
點知11月底KC完就Nerf撚晒
佢唔實裝龍騎士黑魔導同永遠之魂都好難打吓
玩緊神鷹 但成日比對手屈otk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞