[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
但main卡沈劍,同通往都限左極難用喎,你入左乜黎代替?
跟住30場 贏得9場……
係咪大家講緊既係完全唔同組法

我一直組開既沉劍係暗黑界+竹光
雷龍係咪已經生存唔到 KC平均打10場先贏1場
竹光都限左一,你點搞的? 介唔介意些呀下?

一直致力研究緊fun得黎打到下既deck
唔介意又唔係我原創既,當年流傳都幾廣呀

不過如果真係未見過限一後既沉默劍點組,我建議你自己試下組一副同拎出去打下先,之後share上黎
我再貼答案,咁樣先有組deck既趣味

直接貼答案體會唔到點解一定要係某幾張卡
新手想問如果神鷹先攻係咪唔好即刻同步隻SC 出嚟先?
打緊KC 但每次打白龍都被佢SM 咁
2nd stage 唔多覺神鷹
應該狂被人sm
真心唔記得咗殺龍巴斯點打

想問點解我隻伴龍正常召喚後,有時call到deck張破壞劍融合上手,
有時又唔得,召完就無反應

係咪要係自己turn個陣咩都唔做,一開始就出伴龍先得?
好似通召得 特召唔得
係咪用咗牌平
佢改咗技
咦,係
仲打緊stage 1
勁…… 好耐無用過呢技
改埋直頭廢咗招技
上埋max la多150石
努力緊 暫時去到Lv.15 套神鷹開始吃力
用殺龍啦,用舊ac 42場勝場1日內上max
越黎越多白龍
用神鷹岩岩尾班車上左max
真係好撚多白龍
有冇deck share下
https://www.duellinksmeta.com/top-decks/april-2021/meta-weekly/172/camneal/deck-1

我係參考呢副
不過我只係抽左兩輪,個三隻神鷹得2
同埋我無月書,落左宇旋聖槍
其實是咪好多新入坑剩係會玩t1,2,3牌又唔睇效果架

屎忽痕用舊ac用殺龍幾個鐘由底階上到max後,打kc stage 2拎石用返萬年舊deck卡通,結果打5場贏曬,起碼有3次佢一拆/彈我張卡通王國就輸,佢地走去拆我冚埋果2張真紅眼靈魂
右上角嗰鐘似唔容許睇效果睇咁耐
有幾場都係對手拆唔掂我場上月光虎姬,拖下拖下就time over,對手就輸
屌你老味steam版直線上網可以打打下話我斷
個場仲要係我上王戰
光子破滅流冇1回1會唔會勁左啲?
同埋起手正常好易回殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞