[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

今年算遲咗出
上年3月底就有得抽
但唔搏命抽可能升唔切LV Max
巴打想抽咩卡
月之書,膠子龍
搏掉紅狐黃狐反唔到otk掛,舊deck裡面見佢最多
唔係白龍入六張炸魔陷22張都抽唔到

Dna唔洗禁?
魔法使棺同白龍抽可能出

出左日版圖
唔太明

dna照入都得呀,白龍全部都龍黎,殺龍巴絲玩同佢瘋狂合體用大殺龍要佢全民跪拜,只不過除左光道雷龍外打其他預會仆七八成街,同隻乜乜馬赫一樣算報復社會deck黎

點解而家贏左個人會閃令令嘅?
階級升嘅時候先會咁
但如果要博紅狐咪即係好唔穩定囉
又禁 乜卡都禁
我未玩過月光

不過佢張融合好似可以喺deck內掉出黎,可以counter連續墓發效既唔多,同埋佢合隻隻大怪好似又高攻又有抗性,細怪可以打兩次又唔會戰破,不過對開通常都見佢地想玩otk
玄化真係平民恩物 抽一輪齊料
依家個meta拎出黎玩都上到kc max
而家d怪多ex deck跳出黎 用月光融合可以碌deck一張月光怪 合張2400 再復活墓地怪咪otk都對面 勁膠
神鷹招彈牌超煩
而且又可以整堆4星超量助陣,尤其隻罪蛛
架車真係好撚煩
對家一部車再等級上升

再蓋兩張聖槍
咁你就用3張陷
呢排玩磁石,完全解唔到

kc max左之後諗住升返個排位
用磁石由白金1打起居然係咁贏
而家上返傳說1好驚斷

中間斷過兩次,一次就墮天車,一次就龍劍
先車車後聖槍試過令佢嘥過gas,果次玩報復社會殺龍喺有dna情況下捉佢老母同我合體

btw,有冇人用青眼會落埋深眼? 覺得救命好有用,同埋發覺好多人都唔知依隻乜黎,自己成場怪都on99炸落去
深眼仲易卡手
暫時未卡過深眼,成日卡既組合係4條龍加抽牌或者3張抽牌
用青眼加深眼上左KC Lv max
暫時覺得佢最好樣野係俾人清完場仲可以彈出黎做最後防線有究極龍喺墓就更high捉on9仔炸牌bonus黎,不過on9仔又真係唔少

btw,有冇人知點解最強之龍隻真究極龍冇得連續打?試左好多次都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞