[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
月書真係好撚貴

今日見到出返屎忽痕想抽多張
用晒石個quota都唔出
唔份氣課金
課極都冇,課到底先出

而家check返email咁就八舊幾水
book of money
之前睇dlm d youtube片
佢張book of money俾對家counter左
佢落多張book of money話
I double up my mum's credit card just to flip you
留石red nova
魂爆
理性消費
其實月書係咩要落3?
副deck展開點唔多夠要拖時間
等對家超量/同步唔到
對付對家d麻煩怪(血魔,8星魔女術,龍劍士)
有錢

如果一副deck
3加拿大
3無底
3月書
3暗劍
會點
我最後一包先出係咪暗改機率
我覺得我得罪左k社,中左2張1950白卡大獎同埋一堆用唔著既垃圾,射曬啲石落海得月書同子龍係用得
我中咗一張加兩張紅齒輪
有月書膠子龍仲想點我射晒得一張UR吊頂
我中埋紅色,銀色恥輪

早知抽神鷹玩下仲好,雖則大眾雞但本身有3張燕巢又間唔中可以用孔雀舞魂下
膠子龍要配白龍

依期比較百花齊放用殺龍so啲,青眼比較少用係中左派牌降先會換陣黎用下
個時剩11包都唔出
怕左佢直接238課12 包
新入坑,見到你地抽到底先中有啲驚,除咗月書外有咩好抽?
有冇啲用嚟拆人後台的卡好介紹?
新入坑唔好抽集合包會嘥石又儲唔到系列deck會散修修

純拆後台好卡有新果張氣旋,宇宙旋風會扣血但用黎壓血開技一流,次選銀河旋風手牌出爆冚牌落墓可以用多次爆開左既永續同場地,但唔係速攻魔法
我鐘意用夜間射擊多過用銀河

唔俾佢發動先正,對住自閉 deck彩虹生命,保護罩有奇效

另外 otk向要入颶風
我買多石賬開局,應該算抽齊咗不知火,諗緊駛唔駛抽返啲泛用拆後台卡
我覺得速攻氣旋爽啲,不過我冇
不知火未玩過

不過覺得本身抗性同拆後台能力都幾夠入唔入爆台卡睇人,見到有入既好多都係用氣旋,銀旋果類速攻就算先手都可以冚定拆鳩人
天罰洗唔洗抽,定有切就夠?同埋混源龍係咪要抽3?
先手UA叫出隻阻擋員
可以強姦神鷹
除非佢一回合跳2隻
用超重打到上傳說3 之後係咁比神鷹屈機
大家覺得咩deck最counter神鷹 嬲到想組副
利申 開game玩到依家 仲未上過王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞