[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
派牌員鬥智
所以神鷹要落book of money
無課嘅話可以落呢張
加拿大蟲仲有冇用?
未齊3又爆9999石
爆石買盒星塵deck
依期百花齊放但主要都係圍繞住喺怪效展開爆卡果度,用返啲有長期壓效,無得指定,長期反效既個人覺得會好啲
三張聖杯
我拎返套陳年殺龍魂左上去,估唔到出左咁耐都仲咁堅挺
扣得1000
溫馨提示俾新入坑既巴打

1)依家隻驚暫時出到超量世界
P召同Link 預計2022/23年先有

2)依家既meta可以上呢個網睇 (一個星期update一次)
https://www.duellinksmeta.com/tier-list/
而想參考deck組法 可以上呢個網,入面都係上王既deck /比賽用既deck
https://www.duellinksmeta.com/top-decks/

3) 想快d上手,可以買多石帳 (9999石+汎用卡+Dream ticket) ,風險自己衡量

4) 唔想買 咁就要慢慢unlock 人物 打活動 打天梯 勤力farm石,石有好多種途徑獲得 ,每個月活動平均有4-5000石

5) 睇番本post #1-7 有唔少注意事項可以參考

6) KCGP活動啱啱開始,有唔少課金優惠,建議因應自己經濟能力/需要黎決定課定課,當中半價石優惠同Selection box一年只出現3-4次 (9月底/1月頭/5月底) miss咗就要等4-5個月 ,而SDEX 同$8優惠就大約2-3個月一次

7) 新入坑唔想課/只想微課 應該抽咩 我今晚會推介d牌 同片 等你地參考完 可以再決定,千祈唔好副副追 ,唔係既話 會難齊卡,到時又浪費咗石。有budget嗰d 可以ignore第7項
買2盒
入張神鷹會好啲?
佢依家個Ex先攻冇咩壓制力
依家d人將張SR同車配去其他牌 有唔同玩法
建議可以留意月底d比賽 同 黎緊KCGP 有冇人用
先再考慮買唔買
超重應該都上到王, 係睇下有冇心機打
同埋巴打可能要熟習下個meta, 練下操作, 而唔係join them
已經夠多神鷹了
堆隻法師落墓count指定
呢支堅屈 但比精靈龍counter
白龍完剋超重
依家有兩張UR夢幻劵 應該換咩好呢
有冇人升左 Android 12 開唔到驚
好睇你卡池係點同埋目標係點
想上王就打多啲練技術啦,好多卡組都可以上王
UR換咩就睇你想玩咩黎換
諗唔到嘅就換啲泛用卡實冇死
超重直接攻擊天糊唔識拆
掛張細月光融合怪防守都OTK
啱啱dlm出咗條片可以參考下
https://youtu.be/HcVhwa_Tu5A
直攻諗唔到點樣解
印象中課金嘅話

最抵個優惠係 8蚊3包+sr/ur
同埋可以重開個隻10包/20包優惠

好似仲有個慶祝出新世界先有嘅一次買50包

d價錢返歸搵下先
基本上唔推廣優惠都試過課,返去搵下價目表先
利申肯課金,但係都想課得抵d
基本上唔同推廣優惠都試過課*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞