[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔識日文

中文區個chat一堆支那人
尤其是1號房,日日話武統

講嘢冇撚pt, 但係支那仔人海戰術點都唔夠講

btw中文個chat武漢都變禁語,中文區admin係咪都支那人嚟
後悔2017年嗰時用中文Store Download入咗坑
無得轉
玩緊光道五重魔導師好撚歡樂,好快完一場
琴日中過一次伏
措手不及 吹漲
成日堆晒啲融合落墓地,不過一回合定輸贏係爽嘅
樓梯活動個快斗點打?
要靠之前zexal活動打zone4
屌啊,我明明清左zone4架喎
佢好似係係出左特殊區域俾你打zexal之後先出呢個隱藏樓層

你要特登返zone4打快斗

clear左好似有100定50石
好賤
有冇得抄deck
新個活動要點樣砌獸族deck?
隻no.18超量惡撚到仆街 好正
睇餸食飯,你砌到d咩先

利申而家拎魔轟神俾人姦緊
守墓場地原來都係封唔到白石摷deck特召,果野我仲召到都覺得勁出奇
送墓就觸發
但係白石除外回收白龍就真係墓地入面發動
同埋都除外唔到
但好似殺龍封墓會連白石都封埋,雖則就算仲有用既人都冇乜人會落
守墓場地連剛鬼都封唔到
剛鬼deck直頭落埋張場地
又有野要請教
暫時主階段升到49, Ready 上50
其他世界都已經30 max
我見巴哈d 人話50 以後d 路人會突然難打好多
除左拎多幾lv 既鑽石其實再升上去都冇咩著數
佢地好似會壓等

我應唔應該升好, 會唔會升上去打高階d 路人, d 寶箱分會多d ?
集會所,2星升3星升星任,怨虎龍難打到
路人咩lv都一樣分
但係印象中51lv d冇57lv d路人deck咁煩
升lv主要為左個路人上限數要升到10個

印象中51lv路人個天邪鬼deck,自動打成日輸
路人係咪最多十個?

一直冇升爆,主世界53用闇鬼auto一般快快手輕鬆過,唔加人數既話就hold喺度算
其實lv57 deck 已經削弱咗,以前佢幅UA同寶石騎士仲勁
最多十個路人

btw d路人lv來來去去個五六副好悶

我上到57佢間出返d 51lv或者再低都叫多d挑戰性

不過自動打就多左變數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞