[IOS/AN] 遊戲王Duel Links (101) ✦一年容易又KC盃之白龍墮天稱霸?✦

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上到傳一,直接換黑暗大法師,見到白龍,嬴就嬴,唔嬴直接掛機
DL毒瘤
大獲了 擬聲排咁前 要比人削了
搞技係基本
想問下新手係咪應該直接抄副白龍打住先?
咁我而家應該買乜嘢,得副最廢嘅基deck
其實最近幾包都可以抽 基本上自成一家唔係太需要補汎用魔陷
自己睇卡圖岩心水就抽得
btw 私心推聖刻 抽一輪都可以打得下 運作又快
唔怕睇英文就一樣推薦番duel links meta,入面攻略睇一睇應該會有概念
https://www.duellinksmeta.com/gem-guide/
隻新超量好難用條龍疊
現階段都只係可以用張陷出
快啲復刻活動出新卡或者出structure deck buff啦
想砌平deck得黎有強度
推薦 遺跡 / 月光 / 咒眼 /神鷹 /靈獸
唔推薦gagaga/白龍 因為大機會nerf
銀河眼應該變白龍玩具
但係用張陷出咪食唔到新超量第一個效果
食唔到啊, 所以基本上係4500白板
現有光子卡唔夠做2隻8星+條龍
有新8星本家卡再用埋上移招技就會易出好多
可惜嘅係佢冇咩抗性, 又冇遺言效, 只係夠魂
要3隻8星喎, 應該唔係好啱白龍
聖刻張UR 魔法卡好似要3張先玩得起聖刻
得1張起動可能唔夠快
但用咁多資源合隻4500白板值得咩
合其他r8或者自己本家怪唔係仲勁咩?
理論撚
未出唔講理論講乜?
你講果個跳法同十代5換1冇分別
出到黎有痴線佬諗到點易啲召又唔同講法
等級上升/複製?
暫時諗到六花最易召 技都可以唔使開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞