「MH.Rise」 太刀研究所

1001 回覆
22 Like 285 Dislike
出翔蟲能手 然後全部防守性技能e.g. 耳塞防震風壓
之後9出櫻花有冇得諗
搵隻貓設定訓練
我測試過拔刀二連+小居合+櫻花 加埋就同兜割輸出差唔多
但前者基本上可以不斷連同唔會降氣刃。成set combo 一氣呵成其實唔難出,櫻花後再收刀小居又loop 多round 加埋攻擊力好驚人
同一個combo拔刀二連+小居合+兜割傷容差唔多多一倍

兜割金獅可以11X*7 你櫻花點都連唔到700傷啦
係,但兜割唔可以連續出,掉刃後黃刃輸出仲差過櫻花。你連combo 三次櫻花可以1000 以上。
你要咁樣計我居合上紅刃完再登龍,櫻花車尾燈都追唔到啦
仲未計櫻花斬cd好耐
lm
而家玩太刀已經可以9分鐘打完金獅 好有成功感

挑戰緊十分鐘雷神龍 而家仲係11分幾
啱啱上HR7
想問下rare4嗰個毒蜘蛛腰具齊素材
點解仲未見到有呢套裝可以合?
計連續點都係兜割順過櫻花
兜割cd快過櫻花

就算唔熟居合
你都可以細居合接兜割
兜完落黎都滿氣要上返紅都唔難

你咁計我都可以講combo 3次兜割打2000以上(唔跌斬味既話) 仲要快過你連完
要潛水艇搵到毒蜘蛛再拎上身去防具店就見到
我就係攞到毒蜘蛛蠍
喺道具箱入面有都唔見有得合
放上身 再去找店員
試下先 唔該巴打
但問題係兜割會跌刀階嘛,實測過,訓練場用鐵刀1 (唔想俾會心影響)

二連+(小居+兜割)x3 = 482
二連+(小居+櫻花)x 3 = 415

從來都冇話過會勁過兜割,但兜割優勢實際唔係咁明顯,而且佢出完成套清空左刀階,但櫻花仲係紅
再測試過時間,兩邊出完都係 18秒 左右
你講完我走去試
鳴神5件再加守護者之劍
踏步斬+小居合+蟲技
櫻花15hit中晒肚先得200
兜割三下中頭11hit 321

你兜割下下唔中頭先會差咁少?
邊有人咁on9唔係紅刃都照兜割呀
同埋所謂嘅實測係訓練場
訓練場我可以紅刃兜割>大居合上返紅刃>兜割>loop
咁樣連十幾個兜割添
櫻花氣刃刃斬可以hit hit斬弱點都唔簡單 咁當然可以指住兜割嚟笑
聽講出面pro掣無貨
g位野
新入坑玩下太刀
想問下用咩怪練居合同看破嗰啲好
thx bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞