網絡小說集中討論區<18>

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
唔記得了,追咗4~5年
原來改左名叫 劫天運
仲出埋漫畫同動畫
咁呢個冇留意 能夠寫到6000vi應該都有d野睇下既
少少離題
但斗破、全職高手動漫都準備拜拜
https://twitter.com/mrgeartsoul/status/1379818324691808257?s=21
本瘟疫醫生睇到我好尷尬 又要克蘇魯 但又要變到中國龍組咁 四不像
見佢俾人查到要改名真係忍唔住笑
問一問大家點睇北宋小廚師。 我見過唔少comment 都話好, 但是我睇左好多章都睇不到一絲吸引力, 我睇過好多慢熱的小說, 但是呢本真係唔似會變好。
之前好似話大奉打更人就快入尾聲
你唔好同我講監正係初代,識一氣化三清,當初係自己做戲殺自己
監正個職都好撚BUG 知哂所有野剩係唔可以話俾人知
支那小說好鐘意整條友出嚟知曉世事,但又唔講得,成日天機不可洩漏
已經聞到爛尾既味道

呢條撚樣d書全部都係咁
唔綠帽就算啦 睇到最後睇下點 暫時都唔錯嘅
弱弱一問 係邊可以睇到完本所有章節? google過唔見有網站有齊章
刺蝟貓啲書好似一定要課金?
爽文係唔錯 不過設定崩鳩哂
睇左睇土豆d書好on9
乜撚乜階功法
咩2股異炎合為一體
係異火,廿年前好興架
永夜君王
神作
算唔算爛尾
土豆D 書充其量都係網文引路者
有咁上下閱歷就唔會睇既啦

故事平鋪直敘 冇乜緊張感 冇咩衝突 冇乜人物成長
蕭炎個人物到由頭到尾都係啱啱出忍村既嗚人 乜尻都好熱血咁衝上去了事

土豆去到後期都係食老本
佢本大主宰故事套路跟舊作
但都有人睇 只係等緊武帝同炎帝出場果幾下有得懷念當初睇小說既激動
同埋土豆三少呢一類小白文始祖最明顯既缺點係反派
個魂帝個動機係乜 冇既wo 就係想征服世界
但佢最邪惡好似係捉左男主老豆咁

故事最重要既對立原則 佢地既故事入面唔存在
到最後呢本書係變到似蕭炎既"自傳"多過"故事"

鬥破要數既話真係有排講
不過講到尾都係小白文
唔洗太認真看待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞