網絡小說集中討論區<18>

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
故事未完,之後會繼續寫
睇滾開啲書, 推介永恒劍主,極道天魔, 十方武聖
末日拼圖遊戲同看守魔女的典獄長都幾好睇,中意群山主題既可以睇奇物與發現時代。想睇海底工業發展,可惜搵唔到
異俠
古燈文庫 好多來源 自己轉左繁體字
推薦一本書 我真是中天北極紫微大帝
書荒可以睇下
群山就係好多山,探索山後面係咩,群山主題我自己作
有無巴打睇視死如歸魏君子,幾好睇
見上面有巴打強力推薦覆漢
我就走去search吓本書
然後我覺得有d毒毒地

其中一幕係糞殺呂布
士可殺不可辱
我諗嚟諗去都唔知道呂布做咗咩天怒人怨嘅事要比人扔落屎坑浸死
咁毒
如果係咁 人格真係有啲卑賤
RIP
雖然講過好多次

但係化凡嗰度真係好正
過多幾個境界就到
人設好難keep到 個劇情發展落去超品戰鬥 基本上99%既角色都變路人甲 除左係主角地書聊天室同後宮可以間中提下拎存在感 就得返開外掛既監正做解說 好似話今個月都完本啦
唔知有無人睇過一套叫 未來戰神 既小說 主角叫楊濤 應該都有十年前 超級好睇既主角光環穿越故事 強烈建議鐘意呢類型既去搵黎睇
今日"天道之下":

“不霸道怎麼能成事!?”卡蘭夫人陡然提高音量道,“我們要對付的傢伙就是最霸道的那一批,他們可不會跟你們講什麼道理!而且我們並不需要上什麼強硬手段,僅僅是圍著棚戶區就好。那些表面不贊同、或者不敢挺身抗議的雇工,也僅僅只是短視和膽小而已,一旦我們能談判成功,他們嘗到切實的甜頭的話,絕對會立刻靠攏到我們這邊來。所以我認為第一次行動,可以採取非常手段!”

有啲為作者擔心.當然,佢可以死拗話係支持受壓迫既人民反抗
咁快完本
我睇到大婚個度就養緊 好似仲有好多坑喎
會唔會爛尾架
第一序列 真係好睇
仲要作者咁紅都無比中共拉去集中營,人工智能擺到明就係串中共既天眼
個作者出名大中華
你睇返佢之前啲作品就知
你係咪諗多左
個作者奶鞋底到仆街
大王中期都嘔心走唔少人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞