網絡小說集中討論區<18>

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
其他唔係好記得, 最有印象係啲人屌佢戰如意果單
因為大陸班撚樣set到個標準只要對男主角有意思但無收都叫送女
修真界敗類無收個初戀 後來當眾爆條女衫去令條女個阿哥走火入魔
自此就冠上左綠千愁

飛天果單條女被人屌完,個男配仲要同主角玩賽後報告討論條女有幾好屌
其實修真界敗類仲有一單
有個女人鍾意主角, 主角唔鍾意佢
主角手下鍾意個女人, 女人唔鍾意佢
本來都冇乜野
唔鍾意咪走

有日主角將條女強送比佢手下
話維繫軍心、增強忠誠喎
結果逼到條女日日笑鳩個手下廢物比唔上人
個手下喪失意志之餘, 條女都係下場淒慘

你話綠千愁寫呢啲柒事做乜
雖然大陸對“送女”嘅定義好濕鳩
主角為咗懶得同人解釋就當人地係貨物咁強賣強送
除咗滿足作者個人癖好
我諗唔到其他野由
有前因後果喎 頭馬叫主角做媒人
條女咪因愛成恨下嫁
都係豐富返主角D因怨情仇
李尋歡送林詩音 古龍咪又係咁寫
結局兩個頭馬一個功成身退 上面果個就慘死
作為跟定唔跟主角行既分野幾成功
因為呢本登上五綠我都R晒頭
莫求仙緣
我就咁睇會好純粹覺得唔啱睇
吓 佢點解要咁寫
咁樣寫有咩意義或者對劇情推進有咩幫助先?
定真係純粹搏屌
佢咁樣寫得 之後啲書仲有人咁追?
作者條撚樣有喂讀者屎既習慣

經一事 長一智 佢下本書學醒咗 埋尾先黎一次過寫死哂d女主
有睇開,越來越差,準備棄
上一本離天大聖又係從修仙開始失控

最近開左本逐道長青,暫時感覺可以
楊間愈黎愈CLS
你邊到停左?
最新係同葉真組隊打緊鬼郵局

柳三都有份
今日 黎明之劍 又有呢一句:
靠買,買不來國防與民生可惜這個道理的代價實在是沉重的可怕。
柳三好似無出場
不嬲後宮文都係咁無腦,6年前已經覺醒極度反感後宮文。宜家一見到後宮都棄
堅持單女主/冇女主
死主角冇咩嘢, 唔好亂嚟為虐而虐就得
你講果本係惡心啲讀者定做咩先
想搵一本之前睇過,講蠱嘅書。

我淨係記得個主角姓沈,想見到鬼就要食西瓜蟲,一開始個阿爺好犀利,全行都好尊敬佢。

會唔會知我講緊邊本?
新書有聲氣未
貓大嘅書袖桑桑變肥開始已經冇追
對上二本都棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞